vrijdag 30 augustus 2013

Deck of Me augustus 2013!

Augustus is bijna voorbij, dus ik kan de kaartjes van mijn deck of me van deze maand laten zien. Ik vind het erg leuk om elke week een kaartje te maken en daarbij een stempeltechniek te gebruiken. Daarnaast is het een mooie manier om dingen te verwerken en van me af te knutselen en te schrijven. Week 32: Warmte:
De ondergrond is gesponst met distress inkt en met een template heb ik de zon en de stralen gemaakt. De rest is gestempeld met versafine zwart.
Week 33: Rood:
Deze ondergrond is gemaakt met de distress stains en een brayer, rozenstempel gestempeld en alles gemat op een rode mat.
Week 34: Uitdaging:
Ondergrond gemaakt met witte acrylverf en die gedroogd, dan is het een resist, daarna gesponst met verschillende tinten blauwe distress inkt. Randjes gedistresst en bruin aangezet. In het kleine envelopje heb ik mijn uitdaging verstopt.
Week 35: Nee!:

En dit laatste kaartje is gesponst met distress inkt in verschillende kleuren, met een template en modeling paste de witte vlakjes aangebracht. Heel bijzonder om met al die kaartjes mijn leven in beeld te brengen.

woensdag 28 augustus 2013

ATC augustus 2013!

Het is vakantie en daardoor zijn er minder ATC swaps en ik heb zelf ook wat minder zin om ATC tjes te maken, ik maak liever een mooie pagina of een gestempeld kaartje. Maar natuurlijk deze maand wel de uitdaging met Marlies aangegaan met de stempel van de Craft Stamper.
Marlies en ik hadden allebei een beetje hetzelfde idee, kijk maar eens op het blog van Marlies. De ondergrond heb ik gemaakt met distress inkt en de telefoon heb ik gemaskerd en daarna de tekst gestempeld. De telefoon met distress markers gekleurd en de hoorn nog een keer met foamtape opgeplakt. Wire gekruld en eraan bevestigd.

Marlies stuurde me bij de vorige ATC een uitdaging mee, een wit vel met rondjes geembost met poeder en wat verdikkingen met de vraag om daar wat mee te maken. Ik heb het vel eerst gekleurd met distress inkt en daarna in inches gesneden en iets uit elkaar op een witte mat geplakt. Daarna op een blauwe kaart met een vlinder erop en die is weer naar Marlies gegaan, uitdaging geslaagd of?

Op naar de volgende maand met hopelijk een paar meer ATC tjes dan deze maand.

maandag 26 augustus 2013

Jaaroverzicht juli 2013!

Ik heb gisteren weer eens de distress paints erbij gepakt en die gebruikt om de ondergrond van mijn maandoverzicht van juli te maken. De basis is een vel papier uit een blok van Tim Holtz en die heb ik bewerkt met verschillende kleurtjes distress paint en veel water zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Langs de randjes heb ik een template met modeling paste gelegd en dan is dit het resultaat.De fotootjes heb ik langs de randjes opgeschuurd, scheelt weer een mat, lekker wat washi tape geplakt en de swirls gekleurd met de distress paints. Weer een heel gave mixed media pagina in mijn jaaroverzicht vind ik zelf.

zaterdag 24 augustus 2013

Kaartensketch ScrapPlezier!

Ook deze maand natuurlijk weer een nieuwe sketch van Yvon op het blog van ScrapPlezier. Een wel heel bijzondere uitdaging, een ronde kaart. Voor mijn kaartje heb ik me laten inspireren door de trouwkaart van Kevin en Laura, zij zijn op zondag 4 augustus in Engeland getrouwd en ze stuurden me deze kaart.
Met de mooie bijpassende huwelijkslijn van Kaisercraft heb ik dit kaartje voor ze gemaakt.
 
 

 

 
Wel een hele uitdaging zo'n ronde kaart, maar erg leuk om te doen. Wil je weten welke sketch ik heb gebruikt en misschien wel meedoen met de challenge, klik dan even hier.

donderdag 22 augustus 2013

Mini Boekje Keulen!

Om de verjaardag te vieren van Okko dit jaar zijn we een dagje naar Keulen geweest. Hier heb ik een mini boekje van gemaakt. Ik heb de foto's wat kleiner laten afdrukken en zo passen ze mooi in dit kleine mini boekje. Ik heb het hele boekje gemaakt met de paperpad van Kaisercraft 'In Attic' en natuurlijk heb ik de bijpassende die cuts van deze lijn ook gebruikt. Ik vond het papier zo mooi bij de foto's passen.
 Elk vel heb ik eerst uit chipboard gesneden en daarna beplakt met het dessin papier. Verder heb ik die leuke houten poppetjes, wat washi tape en een flesje voor een boodschap gebruikt. Het geheel met 2 bindringen in elkaar gezet. De titel is gemaakt met kleine letterstickertjes. Het boekje heb ik cadeau gedaan aan de jarige die er erg blij mee was.

dinsdag 20 augustus 2013

Kaartjes!

Afgelopen weekend met Esther heerlijk aan het kaartjes maken geweest met inkt en stempels. Pinterest en de craft stamper erbij als inspiratiebron en lekker zitten kliederen. Dit is het resultaat.
 
In de laatste craft stamper staat een artikel van Rachel Greig met een paar leuke tips en op basis daarvan heb ik deze happy birthday kaart gemaakt.
Esther heeft deze lieve voetjes gekocht en daar heb ik vrij snel 2 geboortekaartjes mee gemaakt, wat zijn ze schattig he?
 
Miranda Degenaars heeft in haar boekje hele mooie voorbeelden staan met kleur en die heb ik gelift naar dit sterkte kaartje.
 
 
En als laatste een kaartje gelift van pinterest, gemaakt met mijn nieuwe SU stempels. Oh wat zijn de stempels van SU toch mooi. Ik heb mijn kaartjes voorraad weer op peil.

maandag 19 augustus 2013

Tim Holtz Tag augustus 2013!

De Tim Holtz tag van augustus is af, deze maand weer een ondergrond met de distress stains en gebruik maken van de masker techniek. Ik heb gekozen voor een heel andere stempel dan Tim zelf, hij heeft 4 tags met als thema vervoer gemaakt. Ik wilde graag iets met de olifant stempel doen en dit is 'em dan geworden. Ach en ook een olifant kan als vervoermiddel dienen...
 
De bomen zijn gestempeld met de distress markers en de zon met de distress inkt. De olifant heb ik gekleurd met de distress markers.
Ik had nog een beetje distress stains op mijn craft sheet liggen en ik heb er gelijk een mini tag bij gemaakt en die verwerkt op een kaartje.
Heerlijk de inspiratie van Tim Holtz. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Bedankt voor het kijken.

zondag 18 augustus 2013

Best Wishes!

Eindelijk weer eens de tijd gevonden en genomen om een kaartje voor de challenge van Art Journey te maken. De opdracht was groen en blauw tinten en natuurlijk stempels van Art Journey. Blauw is niet zo'n probleem, maar groen is niet echt mijn kleur, dus dat was een extra uitdaging. En dit verjaardagskaartje is het geworden.
 
Om het af te leren nog 1x de techniek met de brayer en de distress stains, ik heb 4 kleuren distress stain gebruikt en daarna gesponst met distress inkt. Een dubbele mat eronder en alles op een blauwe kaart geplakt en klaar is mijn verjaardagskaart. Eigenlijk wel een hele mooie combi blauw en groen, wie weet volgt er meer in deze kleurstelling.

Coby jarig!

Hieperdepiephoera, vandaag is Coby jarig en daar heb ik natuurlijk speciaal een kaartje voor gemaakt.
Ik heb de mooie blok stempel van Art Journey gebruikt en de achtergrond gemaakt met de oh zo leuke brayer techniek en 3 kleuren distress stain.
Coby, van harte gefeliciteerd en ik wens je een hele feestelijke dag toe, geniet ervan!

woensdag 14 augustus 2013

Start ABC boek!

Gelukkig, Annie heeft op tijd mijn blog gevonden, want ze is 1 van de Creative Ladies.
Vanaf half september gaan we weer elke maand aan de slag met de Creative Ladies, inmiddels zijn we met 12 zeer creatieve dames en we gaan een ABC boek voor elkaar maken. Elke maand maken we 2 letters op een liggende A5, de ene met een opdracht en de andere aan de hand van een kleurenpalet. Ik wil ook voor mezelf een eigen ABC boek maken, dus elke maand maak ik de pagina dubbel, zo heb ik er ook 1 voor mezelf. En al die 26 letters moeten straks natuurlijk samen in een mooi boekje. Voor mezelf heb ik de voorkant en de binnenkant al gemaakt. Uiteraard in mijn eigen kleuren met alle 26 letters van het alfabet erop. Ik heb de pagina gekleurd met verschillende kleuren dylusions ink spray en afgewerkt met gel medium, daar krijg je de glans en de hardheid van. Het geheel op een zwart cardstock gemat.

 
De binnenkant zijn allemaal stukjes uit een woordenboek en die heb ik met decoupage opgeplakt en daarna ook gekleurd met de dylusions. Randje erlangs van washi tape en de basis voor mijn boekje is klaar. Half september gaan de A en de B op reis naar Annie en zal ik de 1e letters in mijn brievenbus vinden. Ik kan me er nu al op verheugen!

maandag 12 augustus 2013

Kaartjes!

Ik heb gisteren een aantal verjaardags kaartjes gemaakt. Binnenkort zijn er weer een stel vriendinnen jarig, die een kaartje verdienen.
Het lavendelveld heb ik licht gesponst met distress inkt en daarna gekleurd met de distress markers.
Hier heb ik weer de brayer techniek gebruikt in combinatie met de dylusisons ink spray, ik had nog een klein restje liggen en die leende zich mooi als basis voor dit kaartje.

Een collega heeft een dochter gekregen 'Pien' en naar het voorbeeld van Joukje heb ik de letters van chipboard op het kaartje geplakt en aluminiumfolie eroverheen gedaan en gekleurd met alcoholinkt. Kleine lintjes erlangs en klaar is het geboortekaartje. 
 
  De kaartjes zitten in de envelop, dus ik hoop dat de ontvangers er blij mee zullen zijn.

zaterdag 10 augustus 2013

Fly Away!

Er staat weer een nieuwe LO sketch op het blog van ScrapPlezier. Ik heb met deze bijzondere foto's van een uil op mijn arm gewerkt, dat was zo gaaf. De uil kwam bij de opening van een gebouw aanvliegen met de sleutel. En ik mocht 'em even op mijn arm hebben en aaien. Lief he?
En natuurlijk nog wat detail foto's.Wil je weten welke sketch ik heb gebruikt kijk dan even op het blog van ScrapPlezier. Je hebt een maand de tijd om mee te doen en je eigen uitwerking te maken.