maandag 31 maart 2014

ATC tjes maart 2014!

Het is alweer eind maart, wat een heerlijke maand qua temperaturen, echt voorjaar en hoog tijd om mijn ATC tjes van deze maand te laten zien.
Bij ScrapPlezier heeft Brigitta het swap stokje van mij overgenomen en ze heeft gekozen voor een kleur uitdaging, geel. Voor mijn doen een redelijke CAS kaart met een mooie SU stempel.
Bij de Craftorij moest het deze maand om de seizoenen of een seizoen gaan, met het mooie voorjaarsweer ben ik natuurlijk voor het voorjaar gegaan. De ondergrond is gemaakt met verschillende kleuren distress paint.
Op het SA forum wil Jolanda iets zien wat te maken heeft met film en daar heb ik dit van gemaakt. De ondergrond is met dylusions ink spray gemaakt.
En Marlies en ik hadden wel een heel lastige stempel afgelopen maand, maar bij mij is deze Bambi ontstaan. Ook hier een ondergrond met dylusions ink spray.
He gezellig zo'n reeks met ATC tjes. Volgende week hoop ik in Nijkerk nog wat te kunnen ruilen op de stempelbeurs. Het blijft leuk die kleine kunstwerkjes.

zaterdag 22 maart 2014

Nog wat kaartjes!

Een tijdje geleden ook nog wat kaartjes gemaakt met mijn SU spulletjes. Zo mooi die inkt en die stempels.
Een paars/lila kaart met mijn nieuwe die van Stampin Up, grappig hoe het rondje er dan uitkomt in je kaart. De stempels zijn van Kaisercraft, blijft ook 1 van mijn favorieten.
 
Deze kaart is met 3 kleuren over elkaar gestempeld en dan steeds iets verspringen. Gemat op een donkere roze en een bijpassend lintje.

donderdag 20 maart 2014

Girls just wanna have fun!

Vorig jaar ben ik met Esther naar Sister Act geweest, naar de matinee voorstelling, dus voor aanvang van de voorstelling konden we nog even naar het strand. Natuurlijk hebben we een hoop foto's gemaakt en die heb ik gescrapt in een spread. Helaas heeft blogger weer 1 foto gedraaid, dus weer even van opzij kijken.
Hieronder wat details. Ik heb de foto's gemat op zwart of oranje en 1 foto zelfs dubbel gemat. De wolkjes heb ik gestanst in 2 kleuren en iets over elkaar geplakt. Ik heb met 2 diktes foamtape gewerkt om wat diepte te creëren. De titel heb ik gesneden met mijn cameo. Tot slot heb ik met een zwarte fineliner streepjes rondom de spread getrokken.Een mooie herinnering aan een gezellig dagje uit, geweldige voorstelling met mooie muziek.

dinsdag 18 maart 2014

De M & de N voor Lia!

De maand maart is alweer half voorbij, dus de letters zijn inmiddels in Zeeland aangeland bij Lia en ik kan ze nu laten zien.
De M van Muziek:
Als basis heb ik gekozen voor glans muziekpapier en dit heb met een dun laagje gesso bewerkt. Daarna gekleurd met 4 kleuren dylusisons ink spray vanaf mijn craft sheet gedept. Met mask en distress inkt vlekken gemaakt. Cirkel met katjes met zwart embossing gemaakt en ingekleurd met de distress markers. Gestempeld met zwart en dove grey. Rolletjes heb ik gemaakt met muziekpapier en gekleurd met de distress stains. Tot slot de letter weer met zwart geembost.
De N van Naakt:
Hier had ik mij per ongeluk vergist in het kleurenpalet en ik had het kleurenpalet van Willy genomen in plaats van die van Lia. Gelukkig leken ze erg op elkaar, behalve het rood, dat heb ik er dus later aan toegevoegd in de vorm van een rode horizon. Ik heb de vrouw met brons geembost en met distress stains en de brayer techniek het landschap gemaakt. Daarna met masks en distress inkt accenten aangebracht zoals de wolken en de zon. Bloemetjes gestempeld en de letter uit foam gestanst.
En nu weer broeden op de volgende letters, de O en de P voor Marlies.

zondag 16 maart 2014

Jaaroverzicht Februari 2014!

Ik heb de smaak te pakken en ik heb deze week ook februari gemaakt voor in mijn jaaroverzicht.

 
Februari, de maand met Valentijnsdag, het papier was daar ook helemaal op gericht en daarom gekozen voor de hartjes en de rode accenten.

vrijdag 14 maart 2014

Kaartjes met washi tape!

Vorig weekend heerlijk wat kaartjes gemaakt waaronder deze kaartjes met washi tape, heel simpel, snel klaar en erg gezellig.


woensdag 12 maart 2014

Jaaroverzicht januari 2014!

Ik ben weer aan een nieuw jaaroverzicht begonnen, sinds 2007 doe ik dat al en wel steeds in een andere vorm en formaat, maar het blijft leuk om te doen en terug te kijken. Dit jaar kies ik maar weer voor het oude en vertrouwde 30X30 formaat, en dan per maand een spread.
Ik heb een oude lijn van Graphic 45 gebruikt, met alle maanden, schitterend papier voor een jaaroverzicht. Ik ben trouwens nog op zoek naar het vel met de die cuts van april, dus als iemand die nog heeft liggen, ik hou me aanbevolen.


Een redelijk strakke spread met toch wel een aantal foto's van de hoogtepunten uit de maand. De journaling zit verstopt rechtsboven. De kleine labeltjes heb ik beplakt met washi tape, geeft een heel leuk effect vind ik. Nou, de kop is er weer af, op naar februari.

maandag 10 maart 2014

Colorful Birthday!

Een nieuwe challenge bij Art Journey, Colorful Birthdays, leuke uitdaging om een kleurrijk verjaardagskaartje te maken.

Ik heb gewerkt met 3 verschillende kleuren distress inkt op mijn stempel en dan iets bemist met water waardoor de inkt wat uit gaat lopen. Het blijft zo'n mooie stempel met die cijfers. Het kaartje 2 keer gemat en met 3D tape op een blauwe kaart geplakt. Tekstje gestempeld en gemat en ook verhoogd opgeplakt.
Nou, is dit colorful of niet?

zondag 9 maart 2014

Hi!

Voor mijn doen een redelijke CAS kaart gemaakt voor de sketch uitdaging van de SU-per Challenge 31. En dan ook nog een kaartje in groen, dat is wel heel bijzonder.
Ik vind dat wit op wit wel erg mooi met zo'n embossing ondergrond en verder dus clean and simpel.

vrijdag 7 maart 2014

ATC tjes februari 2014!

Het is alweer maart, dus hoog tijd om mijn ATC tjes van februari te laten zien. Bij de Craftorij was er een erg leuk thema 'Time for a cup..."en toen moest ik gelijk denken aan deze stempel. Time for a cup of tea is het dus geworden. De ondergrond is gesponst met distress inkt, 3 kleuren en met een template heb ik de blauwe accenten aangebracht. Met zwart gestempeld en een theekopje eraan en klaar is mijn ATC.
De uitdaging met Marlies heeft deze mooie ATC opgeleverd. De roos is gestempeld en met wit geembost en ingekleurd met de distress markers. De ondergrond is gesponst met distress inkt en ook hier met een template de blauwe accenten aangebracht. Met water wat nat gemaakt en dat geeft de mooie vlekken. Art Journey titel en een wit basiskaartje eronder.

dinsdag 4 maart 2014

Tim Holtz Tag Maart 2014!

En daar is 'ie weer, mijn versie op de maart tag van Tim Holtz. Het zijn er 2 deze keer, een techniek met distress inkt en dan dubbel stempelen, zo krijg je een normale variant en een soft focus variant.

 

 
Behalve de inkt en de markers had ik weinig spullen die Tim heeft gebruikt, maar ach, gelukkig heb ik nog heel veel liggen... en heb ik er deze voorjaars tags van kunnen maken. Ik zelf vind de normale variant het mooist, maar misschien heeft dat ook te maken met de stempels die ik heb gebruikt. En wat vind jij?