zaterdag 30 augustus 2014

Happy Birthday!

Eline is vandaag jarig, ze wordt 24 jaar en voor haar heb ik dit kaartje gemaakt met splash inkt.
Ik heb de splash inkt wat verdund met water en dat geeft een wat zachter effect. De vlinder heb ik uitgeknipt en met foam tape wat verhoogd opgeplakt. Kaartje gemat en ook met foamtape op de witte kaart geplakt.

donderdag 28 augustus 2014

Nog een keer kaartjes met bister!

Zaterdag heb ik samen met Esther ter afsluiting heerlijk zitten kliederen en experimenteren met bister. Het blijft zulk leuk spul.
Op het blog van Hermien Koster zag ik dat ze met een penseel en water een 'paadje' had gemaakt van bister, dat heb ik bij deze kaart geprobeerd. De stempel heb ik ingekleurd met de distress markers.
Dit kaartje is een left over van het onderste kaartje, de olifanten heb ik iets 'gebleekt' met water.
Dit blijf ik zelf toch het mooiste effect van bister geven, lekker vol van kleur.

dinsdag 26 augustus 2014

En nog een memoboekje!

Het blijft zo leuk om memoboekjes te pimpen, elke keer als ik bij de action kom neem ik er weer een paar mee. Dit idee zag ik op facebook voorbijkomen en daar heb ik mijn eigen draai aan gegeven.
Voor de achtergrond heb ik mijn houtstempel van Tim Holtz gebruikt en de bloemen zijn van SU. Alweer een leuk cadeautje wat al klaar ligt voor een jarige.


zondag 24 augustus 2014

Speel, Geef & Lach!

Heerlijk al die leuke en inspirerende uitdagingen op het blog van Cards en Scrap. Op die manier pak ik mijn fotodoos er weer bij om wat foto's weg te scrappen. De foto's van oud en nieuw lagen ook al een tijdje te wachten om gescrapt te worden. Met het schitterende papier van Scrapberry heb ik er dit van gemaakt.
Het verwerken van handgeschreven journaling is deze maand de uitdaging, dat heb ik gedaan rondom het LO als kader. De mooie tekst stempel is van Art Specially.
vrijdag 22 augustus 2014

Tim Holtz Tag augustus 2014!

Tussen het klussen en werken door ook nog tijd gevonden om de tag van Tim Holtz van augustus te liften. Dit is mijn versie van de tag geworden.

Deze vorm heb ik met de meltingpot heb gemaakt en daarna heb ik erin gestempeld, gaaf effect geeft dat he? Voor de rest kijk even op het blog van Tim voor de technieken, erg leuke ideetjes weer met de distress stains.

woensdag 20 augustus 2014

Memo boekje voor een jarige vriendin!

Voor een jarige vriendin heb ik dit boekje van de action gepimpt. Het mooie papier is van Graphic 45 en dit heb ik afgezet met een kantje en een bedeltje.zondag 17 augustus 2014

Zon!

Het is haast niet meer te geloven dat we al zoveel mooie zonnige dagen achter de rug hebben nu de regen hier met bakken uit de lucht komt vallen en de verwarming weer langzaam opstart. De Art Journey challenge van deze maand heeft als thema "Zon" en op deze regenachtige dag heb ik daarvoor 2 kaartjes gemaakt.
De ondergrond heb ik gemaakt met splash inkt, de onderste kaart is met pure splash inkt en de bovenste met een restje wat ik over had. Het effect is dan heel anders. Daarna met een template en water wat zonnestralen gemaakt. De zon heb ik met distress inkt gemaakt en de randjes van beide kaarten heb ik met distress inkt wat aangezet voor een zomers tintje. Bij het onderste kaartje was de stempelafdruk van het meisje een beetje mislukt, maar ik vond het eigenlijk wel erg mysterieus hoe ze nu de verte inloopt. Beide kaartjes gemat en met 3D tape op een kaartje geplakt.

maandag 11 augustus 2014

Kaartjes!

Ik was al heel lang gek van die mooie verfspatten stempels van darkroom door, afgelopen vrijdag heb ik mezelf daarop getrakteerd en dit weekend ben ik wat aan het experimenteren geweest met deze resultaten.


Alle stempels heb ik gemaskerd en daarna de verfspatten gestempeld. Ingekleurd met distress markers.

zaterdag 9 augustus 2014

Yoda!

Ruim 15 jaar geleden heb ik deze Yoda gemaakt van fimoklei. Al die jaren stond hij te pronken in mijn vitrinekast. Gisteren heb ik Yoda cadeau gedaan en is hij verhuisd naar Amersfoort.


donderdag 7 augustus 2014

4 You!

De splash inkt die ik in april op de beurs heb gekocht bij Art Journey is ook zo leuk om mee te werken. In de rechter bovenhoek heb ik wat bister gebruikt, dat geeft op een glanzende ondergrond weer een heel ander effect.

maandag 4 augustus 2014

Kaartjes met bister!

Het blijft zulk ontzettend gaaf spul om mee te werken, bister, dus afgelopen weekend wat achtergrondjes en deze 2 kaartjes gemaakt.

 

zaterdag 2 augustus 2014

Esther jarig!

Jippie, ik heb de challenge van cards & scrap van afgelopen maand gewonnen, wat een leuk nieuwtje he? Ik ben er wel erg blij mee. En dan nu weer over tot de orde van de dag.
Hieperdepiephoera, vandaag is Esther jarig. Zoals elk jaar is ze lekker op vakantie, maar als ze thuiskomt ligt dit roze kaartje op haar te wachten.
De ondergrond heb ik gemaakt met verschillende kleuren distress paint die ik op mijn craft sheet heb gedaan en bemist met water. Gestempeld met een mooie stempelset van Art Journey. Ik vond de lichte ronding in het kaartje heel mooi als een soort horizon. En nu maar hopen dat Esther het kaartje ook mooi vindt.