vrijdag 27 februari 2015

Hugs!

Yvon gaat stoppen met SU, een moeilijk en zwaar besluit en daarom heb ik dit kaartje voor haar gemaakt. De ondergrond is gemaakt met encaustic wax. De boeddha is gestempeld en gekleurd met de distress markers. Het kaartje gemat en op een crème kaartje geplakt.
 

woensdag 25 februari 2015

De lucht in!

Het is Esther gelukt, de mijlpaal is bereikt en ze gaat dit jaar de lucht in met een luchtballon. Dat is natuurlijk een kaartje waard.
Op de kaart zelf heb ik met een achtergrondstempel wolken gestempeld en de tekst. De luchtballon heeft een achtergrond met splash inkt en is 3 dubbel gemat en met foam opgeplakt. Esther, ik ben trots op je!
 

maandag 23 februari 2015

Tweet, Chirp!

De 2e A6 kaart is aangekomen bij Marlies. Een kaart heerlijk in mijn favoriete kleurtjes gemaakt met splash inkt. Op de achtergrond heb ik een template gelegd en deze bemist met water, even in laten trekken en droog gedept, dat geeft dat gave witte effect. Gestempeld met stazon en het vogeltje wat ontkleurd met bleek. Het geheel gemat op zwart. Ik blijf het vogeltje zo schattig vinden.

zaterdag 21 februari 2015

ATC tjes nummer 3 & 4 Creative Ladies!

De halve maand is weer voorbij, dus de ATC tjes zijn aangekomen bij 2 Creative Ladies.
De 3 is naar Coby gegaan. De achtergrond heb ik met alcoholinkt gemaakt, gestempeld en met Utee 3 lagen gegeven. Even in de vriezer en de laag gebroken en iets aangezet met distress inkt.
De 4 heb ik gemaakt voor Joukje. De ondergrond is gemaakt met distress spray stains, 4 kippetjes gestempeld en gekleurd met de distress markers. De 4 is uit foam gestanst.
Voor mezelf maak ik liggende ATC tjes, maar voor Joukje heb ik een staande gemaakt. Helaas kon dat niet voor Coby, daar was de stempel net te groot voor.

donderdag 19 februari 2015

Big Smile!

Ik had nog steeds de sketch van afgelopen maand van de Dutch Dares liggen. Afgelopen weekend maar eens wat oude foto's weggewerkt met deze sketch. Helaas te laat om mee te doen, maar dat maakt niet uit, heerlijk weer wat foto's weg kunnen scrappen en ik vind 'em zelf wel erg leuk geworden. En verhip hij kan zo meedoen met de nieuwe dare van Dutch Dares.
De basis is een mooi vel van Kaisercraft . Ik heb de foto's aan de randjes opgeschuurd en dubbel gemat. De foto's heb ik met foam tape opgeplakt. In de hoeken heb ik eyelets geslagen en daar heb ik het touw doorheen geregen. Het ronde touw heb ik door het papier gehaald en achterop met een knoopje vastgezet. De letters zijn van hout en ik heb ze gestempeld met een achtergrond stempel, daar krijgen ze ineens een andere look van.woensdag 18 februari 2015

Een dikke proficiat voor jou!

Vandaag komt dit verjaardagskaartje aan bij een Mondriaan en Boeddha liefhebber. Een combinatie van rood, geel en blauw op de achtergrond heb ik gemaakt met een brayer en distress paint. De Boeddha gestempeld en uitgeknipt en gekleurd, met foamtape wat verhoogd opgeplakt. Een dubbele mat en het geheel op een witte kaart geplakt. "Een dikke proficiat voor jou!"

zondag 15 februari 2015

Tim Holtz Tag februari 2015!

Vandaag lekker aan de slag geweest en de tag van Tim Holtz van februari gemaakt. Het zou eigenlijk een Valentijns tag moeten worden, maar daar had ik niet zo'n zin meer in. Vandaar dat het een andere tag is geworden, maar natuurlijk wel met de techniek van Tim.

 

zaterdag 14 februari 2015

Cover Jaaroverzicht 2015!

Ik heb de map voor mijn jaaroverzicht 2015 ook lekker gepimpt met distress spray stains en de teksten heb ik met mijn cameo gesneden. Een cover heerlijk in mijn kleuren.
 
 

dinsdag 10 februari 2015

Kusjexxx

Op het leuke inspirerende blog van leuke stempels (hier om de hoek...) staat een Valentijns uitdaging. Nou daar wil ik natuurlijk graag aan meedoen. Ik heb een heerlijk roze/rood/paars liefdeskaartje gemaakt.
Het is een kaartje geworden met een bijpassende envelop, staat wel zo gezellig in de brievenbus. De hartjes heb ik gekleurd met distress spray stain en verdund met water. Daaroverheen met een template met hartjes en rode distress inkt wat accenten aangebracht. De hartjes aan de rand ook bewerkt met rode distress inkt. Cupido is gekleurd met gouden distress spray stain en wat paars en daaroverheen een laag glossy accents. De tekst gestempeld en de houten hartjes geplakt.

Deze mooie tekst in de binnenkant van de kaart is van leuke stempels zelf.

zondag 8 februari 2015

Jaaroverzicht Januari 2015!

Ook dit jaar wil ik maandelijks mijn 'leven' in beeld brengen door er een spread van te scrappen. Ik ga er een PL van maken, heel spannend om naast een gewone LO dan ook een LO met PL te maken. Januari is af en daar heb ik gelijk een kaartje in dezelfde stijl bij gemaakt en hiermee wil ik graag meedoen met de super uitdaging van Cards & Scrap.
De basis is een vel wit cardstock, hier heb ik met 2 kleuren distress spray stains op gesprayd en iets verdund met water. Laten drogen en daarna met een template de rode accenten met distress inkt aangebracht. De vlekken en de wolkjes zijn gestempeld met versafine. Op deze manier heb je je eigen unieke dessinpapier. De foto's heb ik licht opgeschuurd en de randjes iets afgerond. De kleine foto op de grote is met foamtape iets verhoogd opgeplakt, net zoals de tekst 'make a wish'. De tekst gestempeld en een lijntje om het vel getrokken.


 
Het bijpassende kaartje is in dezelfde stijl gemaakt als de LO, ik had nog een foto met de ballon erop en die heb ik uitgeknipt, opgeschuurd en met foamtape verhoogd opgeplakt.
 
En hier is de rechter pagina van mijn spread, in 6 A6 kaartjes, gemaakt op dezelfde manier als mijn LO en het kaartje. Januari, natuurlijk met sneeuwfoto's, de journaling zit verstopt rechtsboven bij het lintje.

dinsdag 3 februari 2015

Sprookjesachtig!

Nog een kaartje, dit keer niet in mijn kleuren, maar in groentinten. Ik dacht ik doe eens gek en kies een kleur die ik niet gauw zou kiezen. Met een template en distress inkt de bloemen op de achtergrond aangebracht. Het gras van Lost Coast Design gestempeld en daarna het elfje in zwart. Het elfje heb ik 2 keer gestempeld en de vleugeltjes los gelaten.
 

zondag 1 februari 2015

Happy Birthday!

Voor de Art Journey Challenge van deze maand moeten er slingers, gekrulde lijnen in je werkstuk zitten, een lastige uitdaging van Anneke. Vandaag na wat 'broeden' een kaartje gemaakt met gekrulde lijnen in de swirl en de tekst. De ondergrond is gemaakt met splash inkt en de swirls heb ik gebleekt. Het geheel dubbel gemat en op een wit kaartje geplakt met foamtape.