donderdag 30 april 2015

Jaaroverzicht Maart 2015!

Gelukkig, op de valreep van april, het is gelukt, weer een maand van mijn jaaroverzicht af kunnen maken. Maart is af, op naar april.
Ik heb dit keer weer voor een hele oude papierlijn gekozen, lekker fris in voorjaarskleuren, een mooie basis om al die foto's' van maart op te verwerken. Hieronder de afzonderlijke LO tjes nog even in het groot.maandag 27 april 2015

Hugs, kisses, love!

Vanmiddag heerlijk weer eens 'ouderwets' zitten scrappen met de sketch van Dutch Dares als inspiratiebron. In december vorig jaar zijn we met Esther een middag op pad geweest voor een proef fotoshoot voor ons huwelijk. Esther heeft een aantal mooie plaatjes gemaakt, dit papier van Prima had ik nog liggen en dat past mooi bij de foto's en de sfeer.
De foto's gemat op kraft en op ecru, de grote foto heeft een dubbele mat en is met foam tape wat hoger opgeplakt. Ik heb de pijl uit de sketch vervangen door een strook kraft papier en daar heb ik wat washi tape opgeplakt. Ook de hoekjes van de foto's heb ik hier en daar een beetje washi tape gegeven. De kleine doily past weer leuk bij het papier en geeft net een speels effect. De tekst rechtsonder gestempeld met de verfspatjes.
 

zondag 26 april 2015

Lydia jarig!

Mijn schoonzusje is vandaag jarig en ik heb voor haar een aantal cadeautjes gemaakt. Ze heeft rode accenten in haar keuken en ze is gek op emaille, dus een oude koffiepot gescoord en die 'aangekleed'.
De basis is een houten dienblad en daar heb ik met de cameo uit vinyl een koffiekopje met een leuke tekst gesneden.
Daarna een klein weckpotje met een template en glas ets bewerkt en gevuld met koffieboontjes.
Een bijpassende glazen accubak ook bewerkt met glas ets op 3 kanten.
In de accubak een klein boeketje bloemen gezet, een klein potje met eigengemaakte jam erbij en nog een labeltje gemaakt met ecoline als basis. En dan is dit het eindresultaat, nu maar hopen dat ze er blij mee is.

vrijdag 24 april 2015

A6!

Voor Marlies heb ik deze maand een zonnig tafereeltje gemaakt.

dinsdag 21 april 2015

Tim Holtz Tag april 2015!

Gisterenavond nog even heerlijk mezelf uit kunnen leven op de april tag van Tim Holtz. Een aquarel achtige bloementechniek moest het worden en welke bloem past dan beter bij Nederland dan onze eigen tulp. Deze stempel had ik nog nooit gebruikt, ik heb em ooit eens op het Art Specially event ergens bij gekregen, maar nu kwam 'ie mooi van pas. De techniek is van Tim (alle kleur is gemaakt met de distress markers en water) en de rest is van mezelf.

zaterdag 18 april 2015

De 7 & de 8 als ATC!

De 7 en de 8 zijn inmiddels ook weer op de plaats van bestemming bij 1 van de creative ladies aangekomen, dus de hoogste tijd om ze te laten zien.
De 7 is een achtergrond met bister en het zijn 7 musjes op een tak voor Marjolein.
De 8 is gemaakt op een achtergrond met ecoline en het zijn 8 vogeltjes voor Willy.


donderdag 9 april 2015

Fijne dag!

Een kaartje gemaakt met zwarte modeling paste. De ondergrond is een restje wat ik nog had liggen met distress paint, daarop een template met zwarte modeling paste. Het geheel werd wel erg zwart en donker, dus met glimmermist wat opgelicht en een tikje glans gegeven. Vis gestempeld en gekleurd met de distress markers en met foamtape opgeplakt. Zowel de vis als de tekst met glossy accents bewerkt en het kaartje een dubbele mat gegeven.

dinsdag 7 april 2015

Grid!

Deze maand wordt er bij Art Journey gevraagd om een kaart met 'grid', het hoeft niet vierkant te zijn, maar toch kom ik daar op uit. De mooie vierkante rozenstempels weer aan elkaar 'geplakt' (ik had ze los geknipt...) en op een mooie ecoline achtergrond gestempeld. De roos en de vlinders apart gestempeld en ingekleurd met de distress markers en met foamtape opgeplakt. Mooie tekst erbij en het geheel dubbel gemat op een witte kaart.

vrijdag 3 april 2015

Fijne verjaardag!

Ik kan er geen genoeg van krijgen, nog een kaartje met ecoline. Met een template en distress inkt heb ik de hexagons gemaakt. De bij en de bloemen heb ik ingekleurd met de distress markers. Het geheel gemat op bruine cardstock en met foamtape opgeplakt.