zaterdag 21 november 2015

Tim Holtz Tag november 2015!

En hier is 'ie dan mijn versie van de Tim Holtz Tag van november. Een erg leuke techniek weer, die ik ook heb gebruikt in mijn vorige blogpost met het kattenkaartje.
 
zondag 15 november 2015

Bruin kattenkaartje!

Vandaag met dit stormachtige weer heerlijk aan de knutsel geweest en voor Challenge #19 van de Stempelwinkel dit bruine kaartje gemaakt.
De achtergrond heb ik gemaakt volgens de techniek van Tim Holtz van deze maand. Met witte distress paint een crackle stempel gezet en de paint gedroogd met de heatgun. Het kaartje nat gesprayd met water en daarna met 3 kleuren bruine distress spray stain het kaartje gekleurd. Dit geeft een heel gaaf effect omdat de witte verf watervast is en geen kleur meer opneemt. De geweldige poezenstempel van de Stempelwinkel gezet en de tekst gestempeld op een bruin gesponst puzzelstukje. Het geheel gemat op bruin cardstock en op een crème kleurige kaart geplakt. En ook dit kaartje gaat t.z.t. naar mijn zieke collega die net als ik gek is op katten.

 


zondag 8 november 2015

Poezenkaart!

Voor de Art Journey Challenge van deze maand heb ik een poezenkaart gemaakt voor een zieke collega die net als ik, gek is van katten. De achtergrond is gemaakt met een big juicy stempelkussen, simpel en gelijk zo mooi van kleur. Ik heb gestempeld met zwarte versafine en de kaart gemat op zwart en daarna het geheel op een witte kaart geplakt.
Toen ik toch bezig was heb ik er nog 1 voor hem gemaakt op een achtergrond met verschillende kleuren distress paint. Altijd leuk om een kattenkaartje te ontvangen als het even niet zo goed met je gaat.
Op de envelop ook een katje gestempeld, zo vormt het mooi 1 geheel.