zaterdag 27 februari 2016

Tim Holtz Tag februari 2016!

Op de valreep van februari (gelukkig hebben we een dag extra...) de Tim Holtz tag van deze maand gemaakt. Weer 1 met 2 verschillende technieken wat een totaal ander effect geeft zo samen. Ik heb ervoor gekozen om een oude foto van mijn opa en oma te gebruiken, uit de jaren '70. De randjes van de foto heb ik ook met embossingpoeder bewerkt.

maandag 8 februari 2016

Sterkte!

Ze blijven leuk de crazy birds van Tim Holtz, ik kan bijna niet wachten op de katjes die er aan gaan komen. Voor de challenge van de craft stamper heb ik deze kaart gemaakt. De achtergrond na een tip van Willy met een zeer oude, maar een erg leuke techniek.
De crazy bird heb ik gekleurd met een distress marker en een waterpenseel. Het geheel met 3D tape opgeplakt. De tekst stempel gezet en langs de randjes wat kleine tekstjes geplaatst en die met een dun lijntje aan elkaar verbonden.

zondag 7 februari 2016

Spelen met brusho!

Geïnspireerd door een kaart uit de craft stamper ben ik vanmorgen aan het spelen geweest met brusho. Heerlijk wat een mooi spul en wat kun je daar toch mooie achtergronden mee maken. Een kaart heeft daarna eigenlijk niet veel meer nodig.
Voor de Art Journey Challenge van deze maand heb ik onderstaande kaart gemaakt.

En toen ik zo lekker bezig was heb ik er gelijk maar 3 extra gemaakt in dezelfde stijl, maar met andere kleuren.