donderdag 19 mei 2016

Tim Holtz Tag mei 2016!

En hier is 'ie dan weer de tag van Tim Holtz van mei 2016. Neem voor de gebruikte technieken even een kijkje op het blog van Tim. Ik had niet alle materialen in huis, maar ik heb er mijn eigen draai aan gegeven. Dit is het geworden.


 

donderdag 5 mei 2016

Spelen met de mini gelli plates!

Vandaag heerlijk aan het 'spelen' geweest met de mini gelli plates en distress inkt. Een heel simpele, maar gave techniek vind ik.
Voor de challenge van Art Journey heb ik deze vogelkaart gemaakt:
De achtergrond is gemaakt met een mini gelli plate en distress inkt, het geheel gemat op bruin card stock. De mooie vogel bij haar nestkastje heb ik met vintage gestempeld en gekleurd met de distress markers en water. Uitgeknipt en met foam tape opgeplakt. Tot slot nog een klein vogeltje, leuke tekst en een half randje op de kaart gemaakt.
Daarna nog wat experimentjes met de ronde mini gelli plate gedaan en gecombineerd met de mooie stempels van Art Journey.

De bovenste kaarten zijn voor mijn doen redelijk CAS, dus ook nog eentje gemaakt met een mooie stempel van care belle. Ingekleurd met de distress markers en water, vlindertjes geponst en de kaart gemat op lila card stock. Dan ziet het geheel er gelijk al een stuk meer gevuld en beter uit (vind ik...).