zondag 15 april 2012

Lekker kliederen met inkt en nieuwe stempels!Ik ben gisteren naar de Art Specially stempelbeurs in Zeist geweest. Met een tas vol nieuwe stempels thuisgekomen en vandaag natuurlijk alles gemounted en een paar kaartjes en ATC tjes gemaakt. De ATC tjes staan op flickr en hier een paar kaartjes.
De poes is van Katzelkraft, ik zag 'em op het blog van Ellie en was gelijk verliefd. De ondergrond is gemaakt met de distress stains en wat gesso erover heen, de tekst heb ik gestempeld met stazon dove grey en het katje en de swirls met stazon zwart. Randjes gedistressed en bewerkt met distress inkt, matten en op een kaartje plakken. Het kaartje heb ik gestempeld met een nieuwe vierkante stempel speciaal als ondergrond voor kaarten. En wat is ie lief he?
Ook nog een paar condoleance kaarten gemaakt, de tekstjes gisteren op de beurs gescoord. Gestempeld met stazon paars en op paars gemat. De onderste stempel kwam ik gisteren bij de 2e hands tafel tegen.
Verder ben ik bezig met een fotokistje a la Tim Holtz, daar komt een miniboekje in en ik heb vandaag nog een schitterende tag (al zeg ik het zelf) gemaakt, maar die ligt nog te drogen, dus die houden jullie tegoed.
Tot een volgende keer.

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaartjes Alida. En was is het katje lief. Erg mooi gestempeld ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi Alida! Wat kan ik veel van je leren over 14 dagen, zoveel evenwicht in je werkstukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaarten Alida, vooral die bovenste is mijn favoriet. Die tekst stempels zijn ook mooi, altijd handig hè?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!