vrijdag 18 mei 2012

Kaartjes

Ik heb onlangs nog een paar kaartjes gemaakt.
Een hele mooi zomerse kaart met distress ink en wat Tim Holtz stempels.

En ik heb 2 kaartjes gemaakt met black gesso. De black gesso heb ik met een brayer opgebracht. Bij de linkerkaart heb ik nadien de kleur opgebracht en de reachterkaart is eerst bewerkt met distress ink en daarna met black gesso. Ik heb beiden gestempeld met de distress stain picket fence en daarna afgemaakt.

En als laatste heb ik nog een groen kaartje gemaakt, voor de mensen die mij goed kennen weten dat groen echt niet mijn kleur is, maar soms moet je gewoon eens een kleur gebruiken waar je niets mee hebt en dan zijn de resultaten verrassend.
Ik heb een A4 van stempelkarton bewerkt met de distress stains en daar heb ik een stukje van gebruikt voor deze kaart. De achtergrond gestempeld en de randjes gedistressed. Het papier met de blokjes is van Maja Design en daar heb ik ook een vlindertje van gestanst. Rozetje erop met stipjes perlenpen en ik heb er weer een leuk kaartje bij.


Bedankt voor het kijken en je reactie, altijd leuk.

4 opmerkingen:

 1. Leuke kaartjes Alida, de bovenste vlinders vind ik wel heel mooi, geel is niet mijn kleur maar het is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaartjes Alida maar het effect van black gesso vind ik geweldig.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En laat dat eerste kaartje nu vandaag bij mij in de bus vallen.
  Super bedankt Alida, erg mooi en lief...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn mooi, niet alleen omdat er vlindes op zitten. Maar de eerste heeft wel mijn voorkeur. Zo'n mooie kleuren combinatie. En als ik zo brutaal mag zijn, bij da laatste mis ik nog iets. Ik weet alleen niet zo gauw wat . . . Het zijn nu 4 dingen. Misschien komt het daardoor. Ik las laatst ergens dat het oog oneven wil zien, dus 3 of 5. Ik weet het niet. Wat vind je zelf?

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!