dinsdag 18 februari 2014

Jaaroverzicht December 2013!

Het is gelukt, mijn jaaroverzicht van 2013 is af! Het is een hele dikke map geworden, met allemaal mixed media achtergronden en ook nog 52 kaartjes van mijn Deck of Me. Als laatste is hier dan de maand december.
De achtergrond heb ik dit keer gemaakt met een brayer en de Big Juicy stempelinkt, lekker makkelijk, want je hebt gelijk al een heleboel verschillende kleuren inkt in je achtergrond. Daaroverheen heb ik met roze acrylverf en nopjesplastic gestempeld. De foto's heb ik hier en daar met washi tape vastgezet. December een feestmaand en daarom ter afsluiting van mijn mixed media jaarboek een feestelijke spread.
Voor 2014 ga ik toch maar weer aan de slag met per maand een spread op 30x30, ik heb de lijn van Graphic 45 gekocht met de verschillende maanden, dus dat wordt weer een heel ander jaarboek. Bedankt voor het kijken en de leuke berichtjes.

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie vrolijke afsluiter Alida (ook leuk om de foto's te zien :)) wat zul je nog vaak door dit boek gaan, leuk! Ik ben benieuwd naar je volgende project.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer leuk uit! ben benieuwd naar je GR45 maandverslagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk is je december maand geworden. En ik zie dat het gelukt is met de facebook knop! Hoe heb je het nog gedaan ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er idd feestelijk uit. En ik zie mezelf ook nog voorbij komen. Hahahaha.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een pracht laatste maand geworden en daar kan je zeker trots op zijn.
  Super!
  Groetjes,Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super leuk, wat heb je weer veel gedaan in december! En erg leuk dat er nu weer mannelijk schoon op de foto te zien is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!