zaterdag 2 augustus 2014

Esther jarig!

Jippie, ik heb de challenge van cards & scrap van afgelopen maand gewonnen, wat een leuk nieuwtje he? Ik ben er wel erg blij mee. En dan nu weer over tot de orde van de dag.
Hieperdepiephoera, vandaag is Esther jarig. Zoals elk jaar is ze lekker op vakantie, maar als ze thuiskomt ligt dit roze kaartje op haar te wachten.
De ondergrond heb ik gemaakt met verschillende kleuren distress paint die ik op mijn craft sheet heb gedaan en bemist met water. Gestempeld met een mooie stempelset van Art Journey. Ik vond de lichte ronding in het kaartje heel mooi als een soort horizon. En nu maar hopen dat Esther het kaartje ook mooi vindt.

6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje!! Ontzettend mooi die kleurrijke achtergrond, er lijkt zo heel veel diepte in te zitten, super! En natuurlijk nog gefeliciteerd met je prijs bij Cards&Scrap. Het was dan ook een heel mooi lootje :)
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart voor Esther en ik dacht eerst een kaart?
  Het lijkt wel een schilderijtje zo mooi.
  Gefeliciteerd met je prijs van Cards en Scrap en zeker verdiend,.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je prijs en met de verjaardag van je vriendin. Ik weet wel zeker dat ze deze kaart mooi gaat vinden, hij is in één woord schitterend wat een diepte zit erin!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat een mooi kaartje ik weet zeker dat ze hem heel mooi vind....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd, wat leuk joh en een prachtig kaartje voor Esther!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!