donderdag 16 oktober 2014

De U & de V voor Yvonne!

We naderen het eind van het alfabet, deze week zijn de letters U & V op de post gegaan en aangekomen bij 1 van de creative ladies, Yvonne heeft mijn letters deze maand ontvangen.

De U van Uitkijk:
De ondergrond is gemaakt met distress stains op plastic en dan wat perfect Pearls erop sprayen en op glossy papier drukken en laten drogen, geeft een heel gaaf effect. Vuurtoren gestempeld en de achtergrond met distress inkt gesponst, dit gemat en met foam opgeplakt. Luchtballon en vogeltjes met stazon gestempeld en geheel gemat op zwart A5.


De V van Vlinder:
Hier moest het geheel voldoen aan een kleurenpallet. De grote vlinder met clear embossing gestempeld. Ondergrond sponzen in banen met distress inkt, even in zeepsop leggen en drogen voor een vlekkerig effect. Met dove grey de achtergrond stempels gezet en de vlinder iets gekleurd met distress markers.

4 opmerkingen:

 1. Ha, ha...ook hier op de kop?? Ik maak meestal een foto of scan en ga ze dan uploaden, volgens mij moet het dan wel lukken? Ze zijn in elk geval erg mooi! De vlinder heb ik op FB gemist? Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ze weer op de kop staan Aliida, want ze zijn heel mooi.
  Leuk die achtergrond met zeepsop.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allebei prachtig. De achtergrond van de U vind ik heel erg mooi.
  Ik ben er blij mee. Nog even en ik ga aan de boekjes beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!