donderdag 5 mei 2016

Spelen met de mini gelli plates!

Vandaag heerlijk aan het 'spelen' geweest met de mini gelli plates en distress inkt. Een heel simpele, maar gave techniek vind ik.
Voor de challenge van Art Journey heb ik deze vogelkaart gemaakt:
De achtergrond is gemaakt met een mini gelli plate en distress inkt, het geheel gemat op bruin card stock. De mooie vogel bij haar nestkastje heb ik met vintage gestempeld en gekleurd met de distress markers en water. Uitgeknipt en met foam tape opgeplakt. Tot slot nog een klein vogeltje, leuke tekst en een half randje op de kaart gemaakt.
Daarna nog wat experimentjes met de ronde mini gelli plate gedaan en gecombineerd met de mooie stempels van Art Journey.

De bovenste kaarten zijn voor mijn doen redelijk CAS, dus ook nog eentje gemaakt met een mooie stempel van care belle. Ingekleurd met de distress markers en water, vlindertjes geponst en de kaart gemat op lila card stock. Dan ziet het geheel er gelijk al een stuk meer gevuld en beter uit (vind ik...).

10 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige kaarten en de cas kaarten ben er dol op. Deze kaarten hoeven in principeniet meer vanwege hun mooie achtergrond. Al is de onderste inderdaad nog mooier. Liefs Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben jij heerlijk aan het 'spelen' geweest Alida en dat heeft een set hele gave kaarten opgeleverd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie kaarten en prachtige achtergrondjes heb je met de gelli plate gemaakt. De onderste kaart vind ik bijzonder mooi met de lila kleur.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaarten Alida ! Heel erg mooi gedaan !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaarten zijn het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaarten heb je gemaakt Alida. Wat een veelzijdige achtergrond is dat toch, distress inkt op de gelli plate! Fijn dat je meedoet met onze challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allemaal zijn ze mooi alida maar de laatste is mijn favoriet. Bij mij mag het altijd ietsje meer zijn. Cas komt er nooit goed uit mijn handen. Ze zijn echt prachtig! Liefs brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allemaal zijn ze mooi alida maar de laatste is mijn favoriet. Bij mij mag het altijd ietsje meer zijn. Cas komt er nooit goed uit mijn handen. Ze zijn echt prachtig! Liefs brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een prachtige kaart!
  Bedankt voor het meedoen,
  Groetjes Myra

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!