vrijdag 28 september 2012

New Car!

Op het forum van ScrapPlezier is er weer een sketch challenge. Dit keer een hele leuke sketch met ronde vormen. Ik heb daarvoor de foto's van het ophalen van mijn nieuwe auto gebruikt. Het is traditie dat we een nieuwe auto altijd ophalen met mijn schoonvader en ook deze keer was hij weer van de partij.
De basis is een vel wit cardstock waar ik blauwe glimmermist op gepoten heb. Het papier is van Bo Bunny, de mooie lijn Serenity.
Ik heb de foto's gemat op zwart en ze in 3 verschillende hoogtes opgeplakt met 3D tape.
De gears zijn uit dozenkarton gestanst en gekleurd met een bruine paint dabber, daaroverheen wat crackle paint voor een verweerd effect. Oook de gears heb ik hier en daar met 3D tape opgeplakt om diepte in mijn LO te brengen.
De teskt is van foam en ook de letters hebben een likje crackle paint gehad.
Ik vond het een leuke sketch om mee te werken. Op het forum van ScrapPlezier meer erover. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn uitwerking vinden. Bedankt voor je bezoekje en altijd leuk als je een berichtje achterlaat.

4 opmerkingen:

 1. Wauw super leuk weer Alida! En wat leuk die gears ;-) En die letters van onze Timmie ook zijn er ook weer bij, erg mooi afgewerkt ook met de crackle paint.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige uitwerking, stoer en strak war bij het onderwerp hoort en de auto zit heerlijk!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie uitwerking, ik hou wel van ronde vormen. De gears passen er perfect bij en trouwens....je hebt een prachtige auto gekocht.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige layout !! Wat een leuk idee om die letters en stansjes slecht gedeeltelijk in te smeren met crackle paint ipv helemaal. Die ga ik onthouden .
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!