maandag 3 september 2012

Pino!

In januari 2012 hebben we onze Pino na 16,5 jaar in moeten laten slapen. We zagen het de laatste jaren al wel een beetje aankomen, maar ze klom er steeds weer bovenop. Pino was echt een poes met meer dan 9 levens. Er lagen nog een aantal foto's van haar om gescrapt te worden, alleen kon ik het steeds nog niet aan om dat met 'droge ogen' te doen. Afgelopen weekend heb ik deze LO met de titel 'Clock is ticking' gemaakt. Je ziet dat ze achteruit gaat en ouder wordt, maar ze haalt toch nog de jaarwisseling met 2012.
Het papier is van Pion Design, het is al een wat oudere lijn 'for father', maar het past heel mooi bij deze foto's, de titel en de journaling. De letters en de rand van het label en de klok heb ik bewerkt met een nieuwe distress stain met een antieke koperlook (metalic). Over de letters ook nog wat crackle accents en de letters springen er gelijk uit.Ik ben erg blij met deze LO. Het is een mooie herinnering aan onze Pino en hoe ze de laatste maanden toch nog genoten heeft. Bedankt voor het kijken en ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

6 opmerkingen:

 1. wauw wat een leuke lo heb je gemaakt,
  toch moeilijk om zo'n lo te maken dat je de kat zolang in huis hebt gehad

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig om een aantal van de laatste foto's van Pino op zo'n mooie manier te verwerken! En een mooie en passende titel heb je gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat aandoenlijk, en wat is deze lo prachtig geworden met heel mooie accenten. Fijne herinnering
  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooi eerbetoon aan jullie Pino, een prachtig geheel.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pino was een hele mooie lapjeskat en je hebt haar eer aan gedaan met de mooie layout en het zeer passende papier van Pion. Prachtig gedaan, ik vind hem heel mooi.
  Groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een prachtige en dierbare herinnering aan Pino.
  Leuk om je blog te bekijken, je maakt mooie dingen,
  groetjes Annie (Creatief Lady)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!