zaterdag 23 februari 2013

Art Journey Inchies!

Ze blijven leuk de maandelijkse challenges van Art Journey. Deze maand was de vraag om inchies op je project te verwerken en daar heb ik dit kaartje voor gemaakt.
Dit keer is het een gele en zonnige kaart geworden. De ondergrond is zwart glossy papier wat ik al een hele tijd had liggen, daarop heb ik een aantal kleuren distress paint verwerkt en hier en daar komt het zwarte papier er nog weer tussendoor. Ik vind het eigenlijk wel een heel gaaf effect op dat zwart.
Gestempeld met zwarte stazon en 2 sheets van Art Journey. Twee inchies geven een detailbeeld van de grotere stempels. De inchies heb ik trouwens met 3 D tape opgeplakt.
En nog een detailfoto die eigenlijk een kwartslag gedraaid hoort te zijn, maar soms doet blogger zulke rare dingen met foto's, helaas ik weet niet hoe ze gedraaid moeten worden. Dus wie de tip heeft, laat het me weten. Maar voor nu maar even een kwartslag met je hoofd draaien als het lukt. Bedankt voor het kijken en een berichtje is altijd leuk om te lezen.

9 opmerkingen:

  1. Mooi kleurrijk kaartje Alida, prachtige achtergrond.
    Wat betreft de foto's...als ik dat wel eens heb (gelukkig bijna nooit), dan zet ik de foto op mijn computer dwars en laad hem daarna op naar mijn blog en dan is het meestal wel goed.
    Beetje omslachtig misschien maar ik heb geen andere oplossing.
    Groetjes Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart Alida, en heerlijk vrolijke kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaart Alida, Lekker vrolijke kleurtjes en leuk hoe je de inchie als een onderdeel van de stempel hebt gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vrolijke kaart geworden Alida, ik heb vandaag op de Creabeurs in Hardenberg ook 2 kleurtjes Distress Paint gekocht, ik ben heel benieuwd wat het doet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleurrijke kaart Alida, en wat een leuke uitdaging was het weer he?

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerliijke vrolijke kaart en leuk met die inchies en dan nog een keer met foam verhoogd opgeplakt. Heeft het net iets meer.
    Fijne zondag en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een fleurige kaart is het geworden Alida, en wat een bijzondere achtergrond! Heel leuk om de inchies verhoogd op te plakken.. Lekkere zonnige inzending. Dankjewel voor het meedoen!

    gr. Dianne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig, mooie kleuren, wow! Fijn dat je meedoet met onze challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi hoor, die felle kleurtjes. Leuk gedaan met die detail-inchies. Leuk dat je met onze challenge meedoet.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!