donderdag 17 oktober 2013

De C & de D voor Brigitta!

Het is halverwege oktober en hoog tijd om de C & de D die ik gemaakt heb voor Brigitta te laten zien. Ik krijg ze helaas niet recht op mijn blog, dus maar even schuin kijken dan.

De C is natuurlijk van Chocolade, oh zo lekker en niet te weerstaan.
De ondergrond is gemaakt met old paper distress stain en water. Hexagons heb ik met distress inkt gekleurd. Achtergrondstempel met versafine gestempeld. Template en modeling paste hexagons aanbrengen. Tickets zijn stempeldigi's, een kleintje heb ik een laagje glossy accents gegeven. De letter is gekleurd met acryl verf.

De D is van Distel.
Deze ondergrond heb ik gemaakt de distress stains en de brayer techniek. De kleuren moesten overeenkomen met een kleurenpalet. Verder gekleurd met distress inkt en met waterdruppels een vlekkerig effect gemaakt. Templates en distress inkt gebruikt en daarna gestempeld met bruine versafine. Laagje perfect Pearls eroverheen voor de glans. Andere distel gestempeld en gemat en met foam opgeplakt. De D heb ik bewerkt met bruine crackle paint.
Het was weer zo leuk om te doen, komend weekend ligt het in de planning om samen met Esther de E & de F te gaan maken, maar voor jullie dan nog een maandje geduld.

6 opmerkingen:

 1. Ohhh...wat prachtig Alida, mooi uitgewerkt!! Chocola (mmmm:)) en Distel, goed bedacht. Veel plezier met Esther met het maken van de E & F...ben benieuwd wat voor moois je daar weer van gaat maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn super mooi Alida, ben er erg blij mee!!! en wat een leuk stempel alfabet heb je met die scrabbleletters.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gemaakt en vooral de C is voor mij ook heel herkenbaar.
  Leuk met die tickets ook.
  De opbouw vind ik erg mooi en ook de distel is natuurlijk mooi.
  Groetjes, Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OH wat een leuke kaartjes Alida! Leuk hoe je ze hebt opgebouwd, met de inkten, stempels en templates... Ik wil heel graag eens een lesje komen volgen bij jou :-) Leuk ook die letter met crackle paint, dat mislukt altijd bij mij, snif. Groetjes, Carmen (ps: ook vuile vingers nu? :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ze zijn prachtig geworden Alida, de distels zijn helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn zo mooi geworden, je distel pagina is wel mijn favoriet: de woeste achtergrond en dan heel teer de stempel van de distel erop...mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!