maandag 7 oktober 2013

Deck of Me september 2013!

September is voorbij en ik heb dit weekend de kaartjes voor mijn deck of me afgemaakt. Het wordt al een hele verzameling.

Week 36, Taai:
Ondergrond gemaakt met distress ink en daarna met een template met water bewerkt. Met een heattool en een wasco krijtje de blauwe spetters gemaakt. (met dank aan Esther, ik moet zelf nog even goed oefenen...).
Week 37, Familie:
Deze ondergrond heb ik met de gelliplate gemaakt.
Week 38, Kans:
En een ondergrond met  de distress paint en wat nieuwe kleurtjes van Tim Holtz mag in de verzameling van september natuurlijk ook niet ontbreken.
Week 39, Digitaal:
En weer een ondergrond met de gelliplate, zo leuk om daar achtergrondjes mee  te maken. Ik wil binnenkort eens proberen of ik met een silhouette kan werken op de gelliplate, ik heb hier al wat mooie voorbeelden mee gezien.
Week 40, Verbeteren:
En als laatste een achtergrond met de distress stains en verschillende nieuwe templates van Tim Holtz in verschillende tinten om diepte te creëren. Stukjes washi tape op de hoekjes van de foto geven wel een verweerd effect erbij.
Dat waren ze alweer. Uiteraard staat de journaling achterop de kaartjes, maar die hou ik voor mezelf. Het is een soort fotodagboek aan het worden en voor mij ook een manier om een aantal dingen te verwerken en een plek te geven. Bijzonder dat het die uitwerking heeft.

5 opmerkingen:

 1. Schitterend wat een mooie creaties heb je weer gemaakt.
  Ziet er allemaal zo leuk uit en fijn dat een aantal onderwerpen je helpt te verwerken.
  De digitaal vind ik erg leuk en de foto ook, maar week 40 is ook super gaaf.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige serie wordt dit Alida, journallen kan idd een mooie manier van verwerken zij. Hoe groot zijn de kaartjes eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi allemaal Alida en wat super dat je dit allemaal volhoudt! Ik heb nog steeds ergens een half afgemaakt Book-of-Me liggen en ik denk dat dat ws nooit afkomt. Terwijl het zó leuk is voor later. Jij bent goed bezig met je Deck! Super!
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad knap dat je het zo goed vol houdt. Ook ik heb een book of me liggen waar al 2 a 3 jaar niets meer in gedaan is. Ik vindt je kaartjes erg mooi, vooral de eerste en de laatste vindt ik geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Alida, leuk elke week een hoogtepunt. En die Gelliplate, volgende week heb ik een workshop van Andy Skinner met de Gelliplate, dan ga ik er ook aan beginnen, ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!