zondag 15 december 2013

De G & H voor Esther!

Vandaag persoonlijk de letters G & H bij Esther afgeleverd (je weet het maar nooit nu met die kerstpost...). Ik heb gekozen voor vrolijke kleurtjes, omdat Esther wel van de kleurtjes is.
De G is van Giraffe:
De ondergrond heb ik gemaakt met verschillende kleuren distress paint vanaf mijn craft sheet en op het papier bemist met water. De template met distress inkt erop gezet en de giraffes gestempeld. Met een dopje en gesso nog wat rondjes gestempeld. De giraffe gestempeld op glossy papier en ingekleurd met de distress markers. Het ovaaltje nog wat glans gegeven met glossy accents.

De H is van Hortensia:
Glossy papier als ondergrond gekozen en verschillende kleuren alcohol inkt in water gedruppeld en mijn papier er door gehaald. Met stazon de hortensia's gestempeld en ingekleurd met de distress markers. De tekst met blauwe stazon gestempeld en de letter gekleurd met distress paint.
Leuk om zo mijn alfabet te zien groeien. De komende maand maar eens broeden op de I & de J.

7 opmerkingen:

 1. Wow wat heb je dit weer ontzettend mooi gemaakt. De bovenste is zo leuk en speels vooral omdat je ook dat dopje hebt gebruikt. Zo leuk die girafjes.
  De onderste is zo mooi omdat het hortensia's zijn. Prachtig van kleur.
  Groetjes, Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige pagina's Alida, mooi zoals het oog naar het midden wordt getrokken bij de bovenste pagina en wat een vrolijke kleuren en je pagina met Hortensia's is ook al zo mooi, leuke onderwerpen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden weer Alida, had ze net al bewonderd op Flickr:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden, vooral die met die hortensia's. Ik had veel vwoorden met een h, maar hortensia was niet in mij op gekomen. :-)

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige creaties, heerlije kleuren!
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een super lieve en mooie kaartjes
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!