dinsdag 31 december 2013

Deck of Me compleet!

Op de valreep van 2013 heb ik mijn Deck of Me van 2013 afgemaakt, 52 kaartjes met op elk kaartje een unieke achtergrond en een eigen verhaal. Het jaar 2013 was voor mij een jaar met hoogte- en dieptepunten, in mijn DOM heb ik dat mooi kunnen verwerken en ook bepaalde dingen een plaatsje kunnen geven.

Week 49: Vriendin:
Een ondergrond gemaakt met een restje distress stains wat nog op mijn craft sheet zat. Met een template en distress inkt de 'koffievlekken' gemaakt.
Week 50: Geloven:
Een lastig onderwerp, dus ik heb maar gekozen voor het uitje naar Sister Act met Esther in september, letterlijk en figuurlijk 'geloven'. De foto heb ik bewerkt en een wat dramatisch uiterlijk gegeven en de ondergrond is gemaakt met de gelli plate.
Week 51: Aktie:
Met deze ondergrond heb ik meegedaan met de kleurenuitdaging bij de Craftorij (Countdown).  Mijn favoriete techniek op dit moment met de distress stains en een brayer.
Week 52: Compleet:
Deze mooie doily is een SU stempel en die heb ik met paarse embossing bewerkt, daarna 2 kleuren distress inkt gesponst en met waterdruppels wat vlekken gemaakt. De pasfoto is van gisteren, net terug van de kapper, dus qua timing past die er perfect bij.
Dit was mijn laatste post voor 2013, aftellen met de Top 2000 naar 2014, ik ben benieuwd wat 2014 me gaat brengen.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling toe met de mensen die je lief zijn en voor 2014 enorm veel creativiteit en tot blogs!

6 opmerkingen:

 1. Knap dat je je deck helemaal afgemaakt hebt Alida! Een mooie herinnering aan 2013. Veel geluk en gezondheid toegewenst voor 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet echt niet wat ik nu allemaal kan vertellen, want ze zijn allemaal zo mooi.
  super dat je het volgehouden hebt en 52 weken nog wel. toppie hoor!
  De laatste met die doily stempel is prachtig.
  Fijne jaarwisseling en een goed en creatief liefdevol nieuwjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een dierbare kaartjes verzameling is dit geworden zeg en wat een prachtige dolly stempel! Ik wens jou ook een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2014!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Respect voor je doorzettingsvermogen volgend jaar weer?

  Alle goeds voor 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fantastisch dat je er helemaal mee doorging tot het einde !
  Ik wens jou en je familie een gezond 2014, vol creatieve uitspattingen.
  Geef je een knuffel aan je ezeltje van me, hihihi ?
  Liefs,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend deze DOM Alida, en inderdaad ene jaar met hoogte en dieptepunten. Daarom wil ik je voor 2014 alleen maar hoogtepunten toewensen.
  Liefs Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!