zondag 15 juni 2014

Luister naar je hart!

Vorig jaar heb ik door omstandigheden afstand moeten doen van mijn 2 lieve ezels Eeyore & Elize. Deze foto's lagen al een jaar klaar om gescrapt te worden, maar ik kon het nog niet. Totdat ik de dare van deze maand bij de Dutch Dares zag, scrappen met grid en de foto's van mijn lieve ezeltjes  lenen zich daar wel erg goed voor.
De basis is een vel kraft cardstock die ik bewerkt heb met witte acrylverf met een nagelborsteltje zodat je mooie strepen krijgt. Daaroverheen met verschillende kleuren distress inkt, rechtstreeks vanuit de inktpad op het vel. Met een droge doek uitvegen zodat het wit er weer doorheen komt en je een mooi houtmotief krijgt. Deze tip zag ik in de scrap365 en het effect vind ik erg gaaf. Ik heb de gridstempel met wit gestempeld, later nog een keer met modeling paste. Het hekje is bewerkt met crackle paint en ook het jute is grid. Rechtsboven in de hoek heb ik met bister in geel en blauw gewerkt.

 De tekst stempel is heel toepasselijk bij deze LO. Vanuit mijn hoofd weet ik dat het goed is om Eeyore & Elize een nieuw huis te geven, maar in mijn hart is het heel lang een strijd geweest, maar ze hebben een speciaal plekje in mijn hart. Gelukkig wonen ze bij mijn vriendin, 10 kilometer verderop, en hebben ze 2 ezelvriendjes erbij gekregen.

12 opmerkingen:

 1. Ahhh...hier was je dus mee bezig :) Wat een prachtige LO is dit geworden zeg, mooie details! Kan me voorstellen dat dit erg moeilijk voor je was maar fijn om te horen dat ze goed terecht zijn gekomen en dat je ze nog steeds kunt opzoeken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel mooi lootje al vind ik de kleuren iets aan de sombere kant, maar wel begrijpelijk. Verder erg leuke details te zien en de tekst stja.... die is gewoon uit het hart gegrepen. Sterkte want kan me voorstellen dat je ze nog altijd mist al zegt je verstand dat het goed is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je weer fantastisch leuke technieken gebruikt, Alida!! Die achtergrond is super geworden! (ik zag de foto op Facebook ;-)) Wat sneu voor je zeg, dat je je geliefde vriendjes moest wegdoen.... Ik weet hoe gek je op ze was/bent!

  Dankjewel voor het meedoen met deze speciale dare bij Dutch Dares!

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, deze is geweldig!! Het is een super geheel, de kleuren, jute en textuur , allemaal met een "nature"gevoel! En de ezel die om het hoekje piept, echt een pracht layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! Wat een mooie lo, wat een prachtige kleuren, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooie LO geworden, vind je achtergrond super gedaan en de tekst ook erg mooi.
  groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie achtergrond. Wat een leuke techniek. Het is een mooi natuurlijk geheel geworden.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige Layout. En verhaal achter het geheel samen met de kleuren en gebruikte materialen maakt het een supergeheel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een prachtige uitwerking..........

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je mee doet met de grid challenge. Wat een mooie layout is het geworden. Een mooi aandenken aan je ezeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie lo heb je gemaakt en wat leuk het hekje! Super leuk dat je weer meedoet met DutchDares!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie stoere layout, Alida. Vind 'm erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!