zondag 31 januari 2016

Hug!

Vanmorgen heerlijk zitten spelen met inkt en stempels en dit kaartje gemaakt voor de challenge van de Stempelwinkel 'words'.
Eerst de 2 mooie kolibrietjes gestempeld en gemaskerd, daarna met distress inkt de ondergrond gesponst, met water besprenkeld en met een tekst sheet en dove grey stazon de tekst op de achtergrond gezet. De blaadjes gestempeld met zwart. Het geheel ingekleurd met de distress markers en een waterpenseel. Tot slot de mooie tekst gestempeld en het kaartje gemat op zwart.

zondag 24 januari 2016

Krans!

Is dat een verrassing.... Ik heb de 21e challenge van de stempelwinkel gewonnen, zo leuk, wil je weten met welke kaart klik dan even op deze link.
Al heel erg lang stond er op mijn to do list om een krans te pimpen met hout en schelpen gevonden op het strand. Dat heb ik vorige maand gedaan, zo leuk om te doen, ik heb er weer een 'verslaving' bij.


zaterdag 9 januari 2016

In the sea!

Een onderwater kaartje om mee te doen met de challenge van Art Journey, gebruik een template.
Ik had al heel lang ongebruikt (herken je dat?) een template liggen met schelpen en zeepaardjes, deze heb ik nu gebruikt met distress inkt op een ondergrond van brusho. Daaroverheen de mooie schelpen stempelset van Art Journey gebruikt in combinatie met de druppels en het rondje. Ik heb de schelpen gemaskerd en daarna wat gebleekt met pure bleek. Ook het zeepaardje heb ik op die manier meer op de voorgrond gezet. Een tekstje en wat witte accenten en het geheel gemat op zwart en op een witte kaart geplakt. Binnenin heb ik het zeepaardje nog een keer gestempeld en ook op de envelop prijkt'ie.

maandag 4 januari 2016

Tim Holtz Tag januari 2016!

En ook in 2016 daagt Tim Holtz ons weer uit om een tag te maken. Hij heeft er nu voor gekozen om oude technieken te combineren op een nieuwe tag. Tja, hoe hou je ons van de straat.... Dit is mijn uitwerking geworden van de januari tag.
 

zondag 3 januari 2016

Proficiat!

Mijn 1e kaartje in 2016 heb ik gemaakt voor de challenge van de Stempelwinkel. De uitdaging is om een wild dier op je project te verwerken. Ik had deze mooie stempel van een olifant liggen, in combinatie met de achtergrond gras stempel en de blaadjes van design by Rynn; allemaal stempels van de Stempelwinkel. De achtergrond is gemaakt met verschillende kleuren brusho en de olifant heb ik na het stempelen wat gebleekt. De blaadjes ingekleurd met distress inkt en een waterpenseel, hier en daar wat witte accenten met een witte pen aangebracht. Uiteraard tot slot de randjes aangezet met distress inkt. Het geheel gemat op zwart en op een wit kaartje geplakt.