woensdag 22 augustus 2012

Vierkant journal boekje!

Ik durf het haast niet te zeggen, maar ik heb weer heerlijk zitten kliederen met verschillende kleurtjes dylusions ink spray.

De basis is een vierkant simpel boekje met een kraft omslag. Ik heb de omslag eerst ingesmeerd met gesso en dit goed laten drogen. Daarna bewerkt met 6 verschillende kleuren dylusions ink spray. Ik heb een aantal lagen over elkaar gemaakt net zolang tot ik tevreden was.
Daarna met een bomentemplate en bruine dylusions ink spray de bomenondergrond gemaakt. Hieroverheen gestempeld met bruine stazon.


En klaar is dit schattige boekje. Bedankt voor het kijken en natuurlijk dubbel bedankt als je de moeite neemt om een berichtje achter te laten.

4 opmerkingen:

  1. oei, die is mooi geworden! Ondanks de vele lagen prachtige kleuren gebleven en de bruine heb ik nog niet, wel nodig dus, haha

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een boekje om te smullen zo mooi. Ik vind het zo leuk om te zien dat je een heel eigen stijl hebt waar (bijna) altijd de natuur in terug komt. Als er een ATC van jou bij zit dan zie ik dat al voordat ik op de achterkant heb gekeken.
    Groetjes Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!