maandag 17 december 2012

Cirkels december 2012!

Deze maand heb ik 2 cirkels gemaakt voor Esther. De techniek voor deze maand was gesso en de andere cirkel had als thema dieren.
De gessocirkel heb ik speciaal voor Esther in paars/blauw tinten gemaakt. En laat ik eerlijk zijn, ik ben zelf ook weg van deze kleurencombinatie.
De gesso is op een kaartje gesmeerd en ik heb er de cirkel tegenaan gedrukt, daarna de gesso laten drogen. Ik heb het geheel gekleurd met watersoluble krijtjes en met een waterpenseel wat gemengd. Dit is een techniek die ik in de craft stamper heb gezien, mooie kaartjes van Liesbeth. Ik heb de kleur wat aangezet met distress ink. De swirls en de tekst zijn met stazon gestempeld en de vlinder is gekleurd met de distress markers.
Het dierenthema moest natuurlijk een ezel worden. De ezel is met bruine stazon gestempeld en heeft met een distress marker wat kleur gekregen. Daarna gemaskerd en met de wood grain template modeling paste opgebracht en laten drogen. Deze verdikking heb ik iets aangezet met bruine distress ink.
Ik vond het weer erg leuk om ze te maken en ik verheug me alweer op de volgende maand, dan ga ik 2 cirkels maken voor Joukje. Bedankt voor het kijken en ik lees graag wat je er van vindt.

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie cirkels zijn het geworden Alida, de eerste is idd prachtig van kleur en de tweede vind ook super, leuk die ezel met het strikje om zijn nek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh ik ben jaloers! Wat een leuke ezel cirkel, helemaal te gek!Wat zijn ze mooi, daar zal Esther blij mee zijn!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, blauw/paars vind ik ook erg mooi. En vlinders doe je mij ook altijd een plezier mee, dus wauw wat mooi. De ezel is heel natuurlijk geworden.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat een leuke stempel heb je toch ! Hele leuke kaartjes. Die gesso lijkt me ook wel wat.
  Liefs,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi !!! Vooral die paars/blauwe !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn prachtig! Ik ben er super blij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!