zaterdag 8 december 2012

Give a way's Kerst!

Yes, ik sta deze week in de top 3 van de Dutch Card Lovers met mijn Snowflakes Kaart, zo leuk en ik ben helemaal vereerd, omdat zoals jullie weten kaarten maken niet echt mijn ding is. Maar ik heb er geloof ik een verslaving bij.
Ik wil jullie graag nog een paar doosjes laten zien die ik voor 3 collega's heb gemaakt. Ik heb de doosjes met de cameo gesneden en daarvoor het mooie winterpapier van Bo Bunny gebruikt.
Op de voorkant zit zo'n mooie sneeuwvlok van Tim Holtz en achter aan het doosje heb ik een kersttag gehangen . Er zitten heerlijke handgemaakte bonbons in voor de kerst. Gelukkig bloggen mijn collega's niet en kan ik met een gerust hart de kerstdoosjes alvast aan jullie laten zien.
Ik blijf ze schattig vinden die doosjes en jullie?

6 opmerkingen:

 1. Had ik de laatste week even weinig tijd om te bloggen, zie ik hier weer prachtige creaties staan!
  Mooie tasjes, de koele kleuren passen echt bij ons winterweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige tasjes !! Leuk met die type-machine, door er een blaadje te laten uitkomen, kun je 'm voor alle gelegenheden gebruiken.
  Ik hoop vanavond en morgen ook weer wat te kunnen scrappen.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Alida, wat een leuk gevoel als je dat ziet he? Wat heb je een prachtige doosjes gemaakt zeg, erg leuk om te krijgen

  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst gefeliciteerd Alida, je hebt met recht een top 3 nominatie verdient met je mooie kaart!! En deze doosje zijn echt super schattig, heel mooi papier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige doosjes, mooi papier en gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super leuk Alida, en zo lief omdat voor je collega's te doen!
  En de top 3 bij DCL is VET GAAF. Zie je nu wel dat je kaartjes het ECHT waard zijn! Hopelijk geeft dit je de "schop onder de kont" want kaartjes maken kun jij echt wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!