dinsdag 25 december 2012

Tim Holtz Tags december 2012!

In december kregen we een extra tag als inspiratie van Tim Holtz, het was de januari tag van dit jaar, immers in februari zijn zijn maandelijks tags van 2012 begonnen. Ik heb ze natuurlijk ook weer gemaakt met een beetje van Tim en een beetje van mezelf is dit het geworden.

De december tag is gemaakt met de distress stains broken china en de zilver metalic, door wat vloeistof op je craft sheet te doen en daar je tag doorheen te halen krijg je een geweldige achtergrond.
Wat details.


Ik vind die sneeuwvlok stans zo mooi, dus die mocht hier niet ontbreken.
De januari tag is qua ondergrond op dezelfde manier gemaakt met de distress stains, maar nu met de kleuren fired brick en goud metalic, wat een gaaf effect geeft dat he?
En ook hiervan wat details.

De bloem is gemaakt van grungebord en daarop is wat tissuepaper geplakt, bewerkt met distress inkt en een laagje glossy accents met wat glittertjes erin. Voor een uitgebreide beschrijving van deze tags neem eens een kijkje op het blog van Tim Holtz.
Ik blijf het leuk vinden om me maandelijks te laten inspireren door Tim Holtz, dus ik hoop dat hij ermee doorgaat. Bedankt voor het kijken en nog een hele fijne 1e kerstdag toegewenst.

4 opmerkingen:

 1. Super mooie tags Alida vooral die tweede terwijl blauw mijn lievelingskleur is denk ook door dat stukje jute erop wat net wat extra`s toevoegd

  groetjes yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allebei erg mooi, maar dat kwam pas nadat ik ze apart op de foto zag.Zo komen ze veel beter uit. Hele mooie kleuren bij elkaar.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie tags zijn het geworden en die sneeuwvlok is ook zo mooi.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze ontzettend leuk Alida en die sneeuwvlokstans is prachtig, 'k zou graag willen weten hoe die heet ! een leuk idee om iedere maand de tag van Tim te maken, leer je veel technieken van en geeft ook veel inspiratie lijkt mij. Misschien ga ik ze volgend jaar nog wel eens doen,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!