dinsdag 14 mei 2013

Cirkels Creative Ladies mei 2013!

En de laatste cirkels zijn gemaakt en aangekomen in Zeeland bij Yvonne, een jaar van creativiteit en het uitwisselen daarvan ligt achter ons. Heel bijzonder om met 9 creatieve dames elke maand 2 cirkels te maken en te versturen.
Voor Yvonne heb ik deze cirkels gemaakt. Ik heb wat ruzie met blogger, vandaar de witte randen om de foto's, anders draait blogger automatisch mijn cirkels.
De techniek van deze maand is maskeren. Het katje heb ik gemaskerd en daarna gesponst met distress inkt. Ik heb het katje ingekleurd met de distress markers.
De andere cirkel heeft als thema voorwerpen en daar heb ik gekozen voor een chipbord typemachine, die heb ik gekleurd met distress paint. De ondergrond van de cirkels is gestempeld met distress stains.
Dat was het dan. Op zaterdag 1 juni gaan we elkaar voor het eerst ontmoeten en brainstormen over een volgend creatief project. Wordt vast en zeker vervolgd.

5 opmerkingen:

 1. Ze zien er weer goed uit Alida, en wat heb je veel technieken toegepast als je al de cirkels terugkijkt! Super gaaf en leuk dat jullie elkaar gaan ontmoeten, dat moeten we bij Scrapplezier toch ook echt eens een keer doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke cirkels heb je gemaakt
  en wat leuk dat jullie elkaar in het echie gaan ontmoeten.
  Groejtes, ELs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn weer prachtig !!! Vooral de tweede vind ik erg mooi !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn super mooi Alida, maar dat had ik al gezegd hè :) Wat is het jaar voorbij gevlogen zeg, op naar ons volgend project!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn allebei heel erg mooi. Met deze cirkels is mijn boekje compleet en wat is het een mooi boekje geworden.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!