vrijdag 10 mei 2013

Let it Loose les 8 & 9!

Langzaam maar zeker lopen de lessen van Marit naar het einde toe. Ik wil jullie vandaag mijn uitwerkingen van les 8 en 9 laten zien.
Les 8 gaat over doedelen, dit had ik nog nooit gedaan en was even wennen om weer helemaal 'los te gaan', dit heb ik er van gemaakt.
Eerst wat plaatjes uitgeknipt en opgeplakt en een randje met washi tape gemaakt, het moet toch ook wel een beetje netjes zijn....
En dit is het uiteindelijke resultaat geworden.
Gewerkt met distress markers en stempels en fine liners. Redelijk let it loose voor mijn doen. En wat is die struisvogel gaaf he?
En les 9 ging over kleuren en kleursymboliek. Tja, en als ik dan een kleur moet kiezen dan wordt dat toch al gauw paars. Paars is een koele kleur, de kleur van macht, koningschap, adeldom, overvloed, onafhankelijkheid en spiritualiteit. Wat is er dan mooier om te verwerken als een foto van onze nieuwe koning en koningin.
De achtergrond heb ik gemaakt met alcoholinkt, 3 kleuren paars en goud. Gestempeld met distress paint goud langs de rand. De foto van het koningspaar gemat op paars en verhoogd opgeplakt.
Een echte paarse pagina. Nu nog 1 les te gaan om terug te kijken en daarna ga ik mijn bladen ininden.

4 opmerkingen:

 1. Ze zijn beide weer mooi geworden.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zijn weer mooie en leerzame creaties geworden
  en ik doe het je niet na hoor. Knap gemaakt.
  Groetjes, ELs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeeehhh...wat vliegt de tijd toch, je bent alweer bijna aan het einde van de workshop gekomen. Ben benieuwd wat je ervan vond? Ik vond het in elk geval super leuk om je uitwerkingen te bewonderen, ook deze zijn weer super mooi evenals je collage!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie uitwerkingen weer Alida. Ik zie dat ik een beetje laat ben met reageren, heb er denk ik overheen gelezen. Vind je het jammer dat de lessen voorbij zijn en ik ben heel benieuwd naar de uitwerking van je boekje.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!