dinsdag 4 juni 2013

ATC tjes mei 2013!

Het is al juni en ik heb jullie nog niet eens mijn ATC tjes van de maand mei laten zien.
Bij de Craftorij was het thema recycle, ik heb er heel lang over na moeten denken, maar toen ik deze stempel zag in combinatie met de muzieknootjes wist ik het. Ik recycle een bierdopje, deze heb ik vol laten lopen met glossy accents. De katjes zijn ingekleurd met distress markers en de ondergrond is gemaakt met de stains.
Op het forum van ScrapPlezier heb ik iedereen uitgedaagd om een ATC te maken in tonsurton, dat leverde heel veel verschillende kleuren op. Ik zelf heb natuurlijk een paarse gemaakt.
Doreth wilde graag een ATC zien waar met embossingpoeder op gestempeld is. Ik vond dat een heel moeilijke techniek en ik heb er dit van gemaakt.
En natuurlijk niet te vergeten de maandelijkse ATC uitdaging met Marlies. Ik heb het ATC tje bewerkt met zwarte gesso en daarna door de big shot gehaald. Met mijn vinger original rust opgebracht en het geheel met haarlak gefixeerd. Stempeltje met krimpy dinky en een keer uitgeknipt en met een laagje glossy accents. Wil je weten wat Marlies er van heeft gemaakt kijk dan even op haar blog.
Dat waren mijn ATC tjes weer voor deze maand, het blijft nog steeds leuk om kleine kunstwerkjes te maken.

4 opmerkingen:

 1. 4 heel verschillende mooie ATC. Je bent weer heel productief geweest.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer een prachtige reeks ATC's, ik vooral de bovenste geniaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke atc-tjes en zwarte gesso staat nog steeds op mijn verlanglijstje. Schijnt ook heel geschikt te zijn voor de aluminiumfolie i.p.v. zwarte acrylverf.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!