zondag 30 juni 2013

Art Journey 10 jaar!

Hieperdepiephoera Art Journey is vandaag jarig en bestaat 10 jaar! Reden voor een feestje en natuurlijk voor een kaartje.
Ik vond de techniek van Tim Holtz van deze maand zo leuk dat ik deze ondergrond ook heb gemaakt met distress inkt, paint en stains. De verschillende materialen passen goed bij elkaar en geven een gaaf effect.
Verder heb ik gestempeld met zwarte versafine en alleen Art Journey stempels gebruikt, met een template en modeling paste heb ik nog wat extra cijfers aangebracht. Het silhouette en de tekst zijn met foam tape verhoogd opgeplakt, de cijfers zijn van chipboard en zwart geverfd.
En natuurlijk vieren ze vandaag een feestje bij Art Journey, dus ik ben er gezellig naar toe met Esther en daar treffen we Marlies.

3 opmerkingen:

 1. Jeehh..wat een super leuk kaartje Alida en wat gezellig dat jullie vandaag naar AJ gaan. Ik ben er vrijdag geweest om een workshop van Birgit Koopsen te volgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele leuke kaart is dit en mooie kleuren ook weer gebruikt.
  Veel plezier vandaag.
  Groejtes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart Alida en wat gezellig dat jullie daar met z'n drietjes zijn, ik denk dat jullie vast veel plezier hebben gehad nog wat gekocht?

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!