woensdag 5 juni 2013

Jaaroverzicht april 2013!

Afgelopen weekend heb ik de maand april verwerkt voor mijn jaaroverzicht 2013. Deze keer heb ik er voor gekozen om de achtergrond te maken met de distress stains. Eerst heb ik het papier ingesmeerd met distress stain old paper en met water wat in elkaar door laten lopen. Daarna gestempeld met 3 kleuren distress stain vermengd met water.
Langs de 2 zijkanten heb ik met een langwerpige template van prima wat modeling paste opgebracht.
De taartrondjes vond ik erg mooi passen bij de achtergrondstempel. Het witte heb ik er iets afgehaald door met distress inkt te sponzen. De foto's zijn aan de randjes iets opgeschuurd.
De titel is van chipbord en ook dat heb ik gekleurd met de distress stains. Onder het taartrondje zit de journaling verstopt.
Dat was mijn maand april, niet de meest plezierige maand, maar het leven gaat verder en ook mijn jaaroverzicht gaat verder.

5 opmerkingen:

 1. Ondanks dat het een hele moeilijke maand voor je is geweest heb je prachtige bladzijden kunnen maken. Goed dat die journaling onder de doily zit. Mooie kleurtjes heb je gebruikt.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap dat je ook aan deze maand een creatieve draai weet te geven en nog een mooie ook al zal de journaling dat niet zijn. Knuffel

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt er een prachtige pagina van gemaakt.
  Knap dat je je daar toe aan hebt weten te zetten.
  Slim om je journaling te verstoppen, dat gaat alleen jou wat aan.
  Liefs Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap dat je er toch een mooi evenwichtig overzicht van hebt weten te maken en dat "hidden journaling" zorgt ervoor dat je er toch je gevoel in kwijt kan, super gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel knap om van zo'n moeilijk maand, zo'n prachtige pagina te maken. En ik ben het met Yvon eens. Die journaling gaat alleen jou wat aan. O en die taart, ik kan hem nu nog proeven. MMM, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!