maandag 1 juli 2013

ATC tjes juni 2013!

En weer een nieuwe volger, Annie, welkom en leuk dat je mijn blog gaat volgen, 60 volgers, wauw!
Deze maand iets minder meegedaan aan de ATC swaps, ik wil zoveel en dan maar zo weinig tijd...
Bij ScrapPlezier was het thema vlinders, altijd leuk en daar kun je natuurlijk alle kanten mee op. Dit heb ik er van gemaakt.
De achtergrond is gemaakt met distress ink en daaroverheen gestempeld en een laagje perfect pearl gesprayd. De vlinder nogmaals op mica getempeld en de vleugels iets verhit met de heattool zodat ze gaan krullen. Geeft een gaaf effect, met dank aan Tim Holtz voor de inspiratie.
Doreth wilde graag de bandana techniek zien, nooit gedaan, maar wel leuk om eens te proberen.
De achtergrond is dit keer gemaakt met de distress paints, de lieveheersbeestjes gestempeld en hier en daar voorzien van witte randjes (bandana techniek). Ik moet nog wel even oefenen om dit goed onder de knie te krijgen.
En als laatste de maandelijkse uitdaging met Marlies.
Deze stempel vroeg ook om een achtergrond van distress paint, eroverheen gestempeld met witte distress paint. De stempel ingekleurd met de distress markers en verhoogd opgeplakt.
Bedankt voor het kijken en ik ga weer aan de slag met de ATC tjes voor juli.

2 opmerkingen:

  1. Super leuke ATC'tjes.. Ik heb het ook een tijdje gedaan maar ben er mee gestopt, als ik dit dan zie dan krijg ik wel weer zin om weer aan de slag te gaan!:) Else-Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie ATC's Alida, vooral de onderste twee spreken me erg aan. Leuk hè die bandana techniek...wil ik ook nog eens uitproberen. Hoe was het bij AJ, nog leuke make en takes gedaan??

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!