donderdag 2 januari 2014

Jaaroverzicht september 2013!

Ik loop een beetje achter met mijn jaaroverzicht van 2013, nog 3 maanden te  gaan. Vandaag wil ik september laten zien, een maand waarin ik een hoop leuke dingen heb gedaan.
De ondergrond heb ik weer eens een keer gemaakt met verschillende kleuren dylusions ink spray, blijft toch geweldig spul om mee te werken. Met een template en modeling paste wat accenten aangebracht en gestempeld met zwart. Een maand met heerlijke zomerse temperaturen en daarom wat roze accenten hier en daar.
Nog wat detail foto's:

 
Op naar oktober dan maar....

4 opmerkingen:

 1. Hoi Alida, Wat heb je weer een prachtige creatie gemaakt.
  Leuk dat je weer met modeling paste bezig bent geweest en wat een heerlijke vrolijke kleuren.
  Groetjes, Els en Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk vrolijke pagina Alida! Nog even doorzetten en dan heb je deze ook helemaal af! Ben je toch wel heel goed bezig geweest zeg met het jaaroverzicht en je deck of me!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijk overzicht en wat een mooie foto s, zooo leuk hoe je alles verwerkt. Ik moet het album van mijn dochter ook nodig weer eens oppakken ( goed voornemen ?)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf weer Alida, misschien is dit wel een idee voor mij een jaaroverzicht in de vorm van maandne want iedere dag iets maken voor een PL ligt mij niet wie weet...

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!