donderdag 30 januari 2014

Kaartjes!

Vorig weekend heb ik naast mijn 2 maanden van het jaaroverzicht ook nog 2 kaartjes gemaakt. De ene is geïnspireerd op een blogpost van Coby waarin ze op dessinpapier had gestempeld. Dat vond ik zo'n leuk idee dat ik dat zelf ook wilde doen. Ik heb de stempel ook nog een keer terug laten komen op de envelop, ik vind het dan zo'n mooi geheel worden. En het is helemaal waar wat Coby zegt, dit is een heel snel kaartje.

Het 2e kaartje kwam ik in de cards & scrap tegen, een valentijnskaartje met 2 katjes en een hartje. Dat vond ik een beetje teveel van het goede, maar het idee was wel erg leuk. De katjes zijn met de silhouette gesneden in zwart en in wit en ik heb ze iets over elkaar opgeplakt. De doily is gestanst. Ook hier de envelop meegenomen en er een katje op geplakt.

 
Zelfs in de binnenkant van de kaart komt het katje in zwart/wit terug. Weer eens heel iets anders dan een gestempelde kaart.

8 opmerkingen:

 1. Prachtige kaartjes Alida, voor de bovenste heb je prachtig designpapier gebruikt waardoor het een hele mooie combinatie is geworden en je katjes kaart is zo mooi, leuk idee om het katje uit zwart en wit papier te stansen, moet ik onthouden bedankt voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Alida, wat zijn het weer schatjes! Mijn voorkeur gaat stiekem wel uit naar de gestempelde ;-) Prachtige stempel trouwens van die vogel!? Van wie/wat is deze? Lieve groetjes! Carmen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaartjes Alida!! Die vogelstempel vind ik erg leuk!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg leuke kaarten Alida en een mooie methode om van je design papier af te komen he? Wat las ik, geen designer meer, verrassend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig wat een leuke kaarten en ziet er ook heel mooi uit die mooie stempel op design papier.
  Ook de katjes zijn zo leuk gemaakt.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaartjes zijn het geworden, de bovenste is wel mijn favoriet.
  Ik zal ook eens in mijn restjesbak duiken, wie weet wat voor bruikbaars ik tegenkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtige kaarten! Die met die katten is zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!