maandag 31 maart 2014

ATC tjes maart 2014!

Het is alweer eind maart, wat een heerlijke maand qua temperaturen, echt voorjaar en hoog tijd om mijn ATC tjes van deze maand te laten zien.
Bij ScrapPlezier heeft Brigitta het swap stokje van mij overgenomen en ze heeft gekozen voor een kleur uitdaging, geel. Voor mijn doen een redelijke CAS kaart met een mooie SU stempel.
Bij de Craftorij moest het deze maand om de seizoenen of een seizoen gaan, met het mooie voorjaarsweer ben ik natuurlijk voor het voorjaar gegaan. De ondergrond is gemaakt met verschillende kleuren distress paint.
Op het SA forum wil Jolanda iets zien wat te maken heeft met film en daar heb ik dit van gemaakt. De ondergrond is met dylusions ink spray gemaakt.
En Marlies en ik hadden wel een heel lastige stempel afgelopen maand, maar bij mij is deze Bambi ontstaan. Ook hier een ondergrond met dylusions ink spray.
He gezellig zo'n reeks met ATC tjes. Volgende week hoop ik in Nijkerk nog wat te kunnen ruilen op de stempelbeurs. Het blijft leuk die kleine kunstwerkjes.

6 opmerkingen:

 1. Jee wat een leuke creaties heb je weer gemaakt en de lente springt er uit.
  De bloem is een beetje CAS maar wel heel mooi.
  Geniet van dit heerlijke weertje en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie serie ATC's Alida, jammer dat ik je niet tref in Nijkerk :( ik wens je alvast een hele fijne verjaardag morgen, mijn kaart arriveert een dagje te laat (sorry) mijn postzegels waren op en moest vandaag werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaarten, de bloem op je CAS kaart is erg mooi.
  Groetjes Birgit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn er al weer wat meer, wat een diversiteit ook weer, erg leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor, die vrolijke ATC's!
  Wat jammer dat we je niet gezien hebben bij het ATC ruilen op het Art Specially Event, Alida. :-(
  Er waren veel minder liefhebbers dan andere jaren en dit is dan ook de eerste keer dat ik met ATC's (28 zelfs!) in mijn map weer ben thuisgekomen.
  Waar zitten al die ATC liefhebbers toch verstopt?
  Ik probeer al een paar jaar op het Event meer aandacht te krijgen voor ATC's, maar dat is tot dusver nog niet erg gelukt.
  Angela heeft beloofd er volgend jaar wel meer mee te doen en het ruilen (dan op het centrale workshopplein) vooraf via de site en Facebook onder ieders aandacht te brengen.
  Wie weet kunnen we dan wel (weer) ruilen?

  groetjes, Trix Oskam (NATC)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel Trix en inderdaad jammer, ik had mijn ATC tjes wel bij me maar helemaal niets geruild.

   Verwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!