woensdag 12 maart 2014

Jaaroverzicht januari 2014!

Ik ben weer aan een nieuw jaaroverzicht begonnen, sinds 2007 doe ik dat al en wel steeds in een andere vorm en formaat, maar het blijft leuk om te doen en terug te kijken. Dit jaar kies ik maar weer voor het oude en vertrouwde 30X30 formaat, en dan per maand een spread.
Ik heb een oude lijn van Graphic 45 gebruikt, met alle maanden, schitterend papier voor een jaaroverzicht. Ik ben trouwens nog op zoek naar het vel met de die cuts van april, dus als iemand die nog heeft liggen, ik hou me aanbevolen.


Een redelijk strakke spread met toch wel een aantal foto's van de hoogtepunten uit de maand. De journaling zit verstopt rechtsboven. De kleine labeltjes heb ik beplakt met washi tape, geeft een heel leuk effect vind ik. Nou, de kop is er weer af, op naar februari.

8 opmerkingen:

 1. Prachtig.....ondanks het strakke, heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je dit al zo lang dit bijhoudt, super leuk om terug te zien lijkt mij en wat een mooi begin van het nieuwe jaar is dit. Prachtig papier en heel mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg .. op 30bij30 kun je wel flink wat foto's kwijt en ook leuk gedaan dat je de tag met tekst hebt verstopt.

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend mooie strakke layout/spread Alida en zo mooi op je linker pagina met dat blauw gestreepte SU papier erbij.
  Knap dat je dit jaar weer een jaaroverzicht gaat maken.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Alida, mooi papier is dit he? Ik zal eens kijken of ik nog wat van April heb liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi, Alida. En het mag strak zijn, het papier van G45 is op zich al mooi genoeg, hé. Ik heb de diecuts van deze reeks niet, maar ik ben er zeker van dat iemand je wel uit de brand kan helpen.
  Liefs,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk, zo om dat op spreads te doen. ik begin e rniet mer ana moet zeggen ben 1x aan een pl begonnen maar iedere dag iets is me teveel van het goede wie weet is dit wat voor mij, wnat ik vergeet best veel en zo kan je er wel aan blijven denken.

  Liefs Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!