woensdag 6 maart 2013

Jaaroverzicht februari 2013!

Ik begin het steeds leuker te vinden dat 'kliederen' en ben voor mijn jaaroverzicht februari weer een stapje verder gegaan. Dit keer geen strakke gestempelde letters, maar een titel en onderschrift in mijn eigen handschrift.
De ondergrond is weer gemaakt met verschillende kleuren dylusions ink spray, waaronder een paar van de nieuwe kleuren. Met modeling paste en een template de bloemen en een rand gemaakt.
Hier en daar wat accenten gegeven met een witte gelpen en wat tekststempels. Verder met templates en dylusions ink spray wat kleur gegeven.
Randjes gemaakt met een witte gelpen. De titel met een gouden gelpen geschreven en een ondertekst met een witte gelpen en kleinere letters.
Rechtsonderin de hoek heb ik met de witte dylusions ink spray en een template de bloemen gemaakt. De gehele pagina is trouwens ook gesprayed met de witte dylusions ink spray voor een lichtere tint.
Februari zit weer in mijn boek en maart is al begonnen, wie weet kan ik daar al wat technieken in gaan gebruiken die ik bij let it loose heb geleerd.

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige pagina's Alida, je bent al lekker loose bezig :) Mooi de randen die je met modeling paste hebt gemaakt en je eigen handschrift!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele mooie pagina's en zo mooi ook met die modeling paste.
  Mooie kleuren en weer een maand klaar.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is een kunstig fleurig geheel geworden. (moest je daarna met "klieder vieze" handen naar je werk? :-))

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is nog eens een mooie "klieder" maand Alida.
  Prachtige kleuren en die modeling paste heb ik nu ook in huis, wat een geweldig spul.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!