woensdag 28 augustus 2013

ATC augustus 2013!

Het is vakantie en daardoor zijn er minder ATC swaps en ik heb zelf ook wat minder zin om ATC tjes te maken, ik maak liever een mooie pagina of een gestempeld kaartje. Maar natuurlijk deze maand wel de uitdaging met Marlies aangegaan met de stempel van de Craft Stamper.
Marlies en ik hadden allebei een beetje hetzelfde idee, kijk maar eens op het blog van Marlies. De ondergrond heb ik gemaakt met distress inkt en de telefoon heb ik gemaskerd en daarna de tekst gestempeld. De telefoon met distress markers gekleurd en de hoorn nog een keer met foamtape opgeplakt. Wire gekruld en eraan bevestigd.

Marlies stuurde me bij de vorige ATC een uitdaging mee, een wit vel met rondjes geembost met poeder en wat verdikkingen met de vraag om daar wat mee te maken. Ik heb het vel eerst gekleurd met distress inkt en daarna in inches gesneden en iets uit elkaar op een witte mat geplakt. Daarna op een blauwe kaart met een vlinder erop en die is weer naar Marlies gegaan, uitdaging geslaagd of?

Op naar de volgende maand met hopelijk een paar meer ATC tjes dan deze maand.

6 opmerkingen:

 1. uitdaging geslaagd, leuk!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super die met telefoon is leuk gemaakt, maar die met inches vind ik ook super leuk.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Absoluut geslaagd allebei!! Leuke ATC en zo'n grappig detail dat gekrulde draad. Ook je kaart is super, zo'n embossing folder heb ik ook ben eigenlijk wel benieuwd hoe de achtegrond is gemaakt ik vind hem nl. prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. weinig maar het zijn wel weer kunstwerkjes, erg mooi Alida!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze erg geslaagd, leuk dat je een echt snoer aan de telefoon hebt gemaakt.
  Je uitwerking met de versneden cirkels vind ik helemaal geweldig!
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!