woensdag 7 augustus 2013

Hortensia!

Ik heb weer een paar kaartjes gemaakt met de prachtige hortensia stempel, hij blijft zo mooi en veelzijdig.
Het eerste kaartje heb ik gemaakt met een techniek uit de craft stamper. De hortensia met witte embossingpoeder gestempeld op kraft cardstock. Gesponst met verschillende kleuren distress inkt en geprobeerd om met water wat schaduw effecten aan te brengen (dit vergt nog enige oefening). Wat waterdruppels erop en met witte acrylverf wat rondjes zodat het kaartje wat minder saai is. Ik heb de hortensia iets meer kleur met de distress markers gegeven.
Op het tweede kaartje heb ik de hortensia met 2 kleuren distress inkt gestempeld en daarna de omgeving licht gesponst. Wat accentjes met washi tape en het is weer een heel ander kaartje met dezelfde stempel.
De enveloppen een accentje gegeven met of een deel van de stempel of wat washi tape. Dat staat toch wat gezelliger in de brievenbus.

5 opmerkingen:

 1. Het is een pracht kaart geworden en een heel secuur werkje. De halfronde tekst staat er wel heel leuk onder.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor, en het is idd een prachtig stempel.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee prachtige kaartjes Alida, het is idd een heel mooie stempel. Leuk dat je ook een deel van de stempel op de enveloppe hebt afgedrukt, goed idee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Alida, en ja die stempel is helemaal geweldig!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de onderste het mooiste, die andere lijkt me wat donker maar hij is vast in het echt mooier? De boel fotograferen valt mij nog niet altijd mee. Het blijft leuk om met een stempel verschillende kaarten te maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!