woensdag 14 augustus 2013

Start ABC boek!

Gelukkig, Annie heeft op tijd mijn blog gevonden, want ze is 1 van de Creative Ladies.
Vanaf half september gaan we weer elke maand aan de slag met de Creative Ladies, inmiddels zijn we met 12 zeer creatieve dames en we gaan een ABC boek voor elkaar maken. Elke maand maken we 2 letters op een liggende A5, de ene met een opdracht en de andere aan de hand van een kleurenpalet. Ik wil ook voor mezelf een eigen ABC boek maken, dus elke maand maak ik de pagina dubbel, zo heb ik er ook 1 voor mezelf. En al die 26 letters moeten straks natuurlijk samen in een mooi boekje. Voor mezelf heb ik de voorkant en de binnenkant al gemaakt. Uiteraard in mijn eigen kleuren met alle 26 letters van het alfabet erop. Ik heb de pagina gekleurd met verschillende kleuren dylusions ink spray en afgewerkt met gel medium, daar krijg je de glans en de hardheid van. Het geheel op een zwart cardstock gemat.

 
De binnenkant zijn allemaal stukjes uit een woordenboek en die heb ik met decoupage opgeplakt en daarna ook gekleurd met de dylusions. Randje erlangs van washi tape en de basis voor mijn boekje is klaar. Half september gaan de A en de B op reis naar Annie en zal ik de 1e letters in mijn brievenbus vinden. Ik kan me er nu al op verheugen!

6 opmerkingen:

 1. Om op de letters door te borduren: All = Beautiful.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja....spannend hè, ben ook weer zóóó benieuwd naar wat iedereen gaat maken!! Mooie omslag heb je gemaakt voor je boekje, helemaal jouw kleurtjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er ontzettend leuk uit en de binnenkant vind ik ook heel mooi met de stukjes uit het woordenboek.
  Leuke kleurtjes weer.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooi begin van ons woordenboek, prachtige start heb je gemaakt dat beloofd veel moois!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaft heb je gemaakt in je vertrouwde kleuren. Ik sta ook te popelen om de eerste letters te versturen en om te zien wat iedereen er van heeft gemaakt.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!