zaterdag 28 september 2013

ATC tjes september 2013!

Deze maand heb ik weer wat meer ATC tjes gemaakt, ik heb meegedaan aan een paar swaps, maar er ook gewoon wat voor mezelf gemaakt. Ik zal ze binnenkort eens op flickr zetten om te ruilen.
De zomerswap bij ScrapPlezier had als thema vakantie. Ik heb de ondergrond gesponst met distress inkt en de stempel gezet, het busje uitgeknipt en gekleurd met de distress markers en met foam opgeplakt.
Bij de Craftorij moesten er kleine beestjes op je ATC te zien zijn. Deze stempelset had ik al een jaar in huis en nog nooit gebruikt en die leende zich erg goed voor dit thema. Deze ondergrond is weer gemaakt met mijn favoriete techniek met de stains en de brayer, gestempeld en daarna gekleurd met de distress markers.
In de uitdaging met Marlies mocht ik iets maken met deze mooie stempel van de Craft Stamper. Ik heb gestempeld op glossy papier en daarna gekleurd met de distress markers, de rest gesponst met distress inkt. De hoekjes heb ik een stukje washi tape gegeven, bloemetjes erbij met een stipje uit de perlen pen en klaar was mijn lady.
Ook dit mooie landhuisje heb ik gestempeld op glossy papier en gekleurd met de distress markers, dubbel gemat. En die is dus om te ruilen.
Als laatste had ik deze stempel nog liggen van de beurs in Zeist. De ondergrond is gesponst met distress inkt, de dame is gemat en de stukjes uit de dame heb ik met foam opgeplakt en gekleurd met de distress markers. De titel kreeg met glossy accents nog wat glans. En ook deze ATC is om te ruilen.
Ik blijf het leuk vinden om op zo'n klein stukje papier toch elke keer weer een nieuw 'kunstwerkje' te maken.

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige serie ATC's Alida en wat kan jij mooi inkleuren zeg, petje af!! Als ik het weer wat rustiger heb wil ik wel eens een ruil met je doen. Ohhh...en wat betreft je vraag over mijn baan. Ik ga bij hetzelfde bedrijf op de afdeling crediteuren werken...dus nog steeds met cijfertjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige ATC's! die zul je snel kwijt zijn denk ik.
  Fijn weekend!
  Greotejs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt natuurlijk helemaal gelijk dat dit kleine kunstwerkjes zijn en wat zijn ze prachtig. De één nog mooier dan de ander. Je bent goed bezig geweest met het inkleuren. Super leuk Alida.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. An Edwardian lady in full dress was a wonder to behold, and her preparations for viewing were awesome.silks saree

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!