zondag 22 september 2013

Furry Friend!

Op het blog van ScrapPlezier en hier op mijn eigen blog wil ik jullie een LO laten zien van Grover, mijn mooie Noorse Boskat en een gewillig fotomodel. Deze foto heb ik in zwart wit laten afdrukken en op zo past 'ie mooi bij de roze, zwart, bruin, ecrutinten in de LO. De LO van vandaag is gemaakt van veel restjes papier en met een beetje gesso en wat stempelwerk lijkt het al snel een heel mooi geheel. De basis zag er zo uit, ik heb ook nog wat washi tape gebruikt.
En dit is dan de uiteindelijke LO geworden. De ondergrond heb ik verder gemaakt met een template, spetters dylusions ink spray zo uit het flesje en wat stempels. Met een fijnschrijver een randje rondom getrokken zodat je blik naar binnen toe wordt getrokken. De bloemetjes heb ik ook gekleurd met de dylusions ink spray en iets verdund met witte dylusions zodat de kleur wat lichter werd. De bradjes met een poezentekst passen er leuk bij.
En nog wat detailfoto's.

 
Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren om ook je restjes helemaal op te maken en niet weg te gooien. Wij scrappers kunnen alles gebruiken en daarom is het belangrijk om niets weg te gooien en alles te bewaren. Alleen dat kost wel een hele hoop ruimte en daar zit 'em vaak het probleem.

10 opmerkingen:

 1. Schitterende layout Alida! Mooie indeling en kleuren.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Alida, ik vind het leuk om te zien hoe jij je steeds meer ontwikkeld en dingen aangaat. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig mooi Alida, zowel de kleuren als de compositie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige pagina! En wat een gave kat heb je zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterend mooie layout heb je gemaakt van je lieve Noorse Boskat. Mooi hoe de bloemen meelopen over de ronding van de foto. De foto is ook zo mooi in zwart wit geeft een pracht geheel. Duidelijke uitleg van de opbouw en de restjes bewaar ik al zoveel mogelijk.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW deze is gaaf alida, echt super!

  groetjes
  anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaw Alida, wat ben ik jaloerssssss! Dit is echt een prachtige LO! Die achtergrond met washi is heel leuk, en dan die spetters inkt en die bloemen erbij! Ik raak er maar niet op uitgekeken, zo gaaf is ie! Alweer een idee om mee te nemen, meid, wat ben jij een inspiratiebron voor me, je kan het niet geloven! :-) Lieve groetjes, Carmen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou mij heb je zeker geïnspireerd wat een geweldige LO, zo simpel en mooi je moet er maar opkomen. Die ga ik zeker eens van je "lenen"!! En wat heb je een mooie Noorse boskat (ik ben jaloers :))

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!