woensdag 25 september 2013

CAS ATC's!

Wat leuk weer een aantal nieuwe volgers erbij op mijn blog, welkom en ik hoop dat ik je kan inspireren en ik hoor natuurlijk ook graag wat je van mijn werkstukjes vindt.
Ik was deze week wat aan het bloghoppen en kwam op een leuk blog 'Fun with ATC's' terecht. Hier organiseren ze regelmatig uitdagingen met ATC's en deze keer is de uitdaging een CAS ATC. Nou, dat is voor mij een echte uitdaging, want ik vind CAS al snel kaal en saai, maar ik heb toch een poging gedaan.Nou, zijn ze clean and simple of ...? Ik geloof toch dat mijn voorkeur uitgaat naar een wat meer schilderachtig en vol ATC tje waarop meer te zien is en meer kleur.

11 opmerkingen:

 1. Ja ik ken het blog, ik heb een tijdje ook regelmatig meegedaan met de challenge de laatste tijd kom ik er helaas niet meer aan toe. Ik vind jou ATC's heel mooi vooral de tweede vind ik super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wooow die eerste vind ik super :)
  heerlijk hoor de poezen hihihihih

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vindt ze helemaal in balans,maar ook mijn handen zouden gaan kriebelen om er wat aan toe te voegen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De middelste vind ik super gaaf en daar hoeft eigenlijk
  niets meer bij.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks dat je liever met wat meer kleur werkt vind ik ze toch erg leuk geworden hoor, vooral die 2 met de katten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow ze zijn prachtig, ja het is best moeilijhk om iets cas te houden, mij lukt dat zelden,haha. Die middelste kattenstempel is prachtig!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ze zijn prachtig! Vooral de bovenste, wat een schatje, ook al ligt hier je voorkeur niet je maakt wel mooie dingen met Cas!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoals je weet ben ik geen clean and simple type, maar deze ATC's vind ik geweldig! Even over je berichtje op mijn laatste LO...ik heb zo gelachen net....ik heb niet 13 kleuren mists gebruikt, maar van het merk 13 arts!! :) :) .Die mist is super, erg populair en héél goedkoop te krijgen uit Polen van Ayeeda. Ze heeft ook geweldige verf , lieve kleine lichte potjes en super goedkoop! Ik wil graag in hun designteam, maar of het gaat lukken?? Ach, is het nu niet komt het volgend jaar wel, fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Three absolute delights - I especially love the two cat ones... great CAS work! Thanks so much for playing along with us at Fun With ATCs.
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!