zondag 28 oktober 2012

ATC tjes oktober 2012!

En natuurlijk heb ik in oktober ook weer meegedaan met een aantal ATC swaps. Oktober is de maand van Halloween en dit was zowel bij Doreth als bij het SA forum het thema voor deze maand.
De ondergrond is glossy stempelkarton en die heb ik met alcoholinkt gekleurd. De stempels zijn gezet met stazon black en daaroverheen heb ik 3 lagen Utee aangebracht. Hierdoor glimt de ATC heel mooi en is 'ie wat steviger en dikker.
Ook deze ATC is gekleurd met alcoholinkt op glossy papier, maar hier heb ik met blending solution het geheel wat gebleekt. De katjes zijn gestempeld met stazon black. In de linker bovenhoek hangt een bedeltje van krimpy dinkie met de tekst Happy Halloween.
De Dutch ATC group vroeg om vervoer, dat is een cadillac geworden. De cadillac is gemaskerd en daarna is de muur gestempeld. Zowel de cadillac als de muur zijn met distress markers gekleurd.
En bij de Craftorij moest het bos/forest worden. Ook deze een beetje in de hersftkleuren gehouden. De ondergrond is gesponst met distress inkt, gestempeld met bruine stazon en de andere boom is met wow embossingpoeder goud gemaakt.
En de laatste is van ScrapPlezier. Dat moest een ATC worden gebaseerd op het logo en/of de naam ScrapPlezier. Lastige opdracht was dat nog wel, maar ook gelukt. Het gezichtje is met witte wow embossingpoeder gemaakt. De ondergrond is gesponst met distress inkt, waterdruppels erop en laten drogen. Tekst erop en schaartjes erbij.
Dat waren ze weer voor deze maand. Bedankt voor het kijken en een berichtje is altijd leuk om te lezen!

7 opmerkingen:

 1. Stuk voor stuk mooie atc's!
  groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie ATCs heb je gemaakt. Ik vind je halloween kaartjes erg mooi, ik kreeg ze niet verzonnen en heb iets gemaakt waar ik niet helemaal tevreden over ben. De cadillac heb ik ook gekregen en is in het echt veel mooier, dan zie je ook een mooie gloed over het kaartje liggen. Je forest ATC vind ik prachtig.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie ATC´s, leuk om te zien dat ze allemaal zo verschillend zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtige werkstukjes zijn het weer geworden, ik ben benieuwd of ik er nog 1 viade post binnen krijg,

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! De cadillac is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hele mooie atctjes zijn het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!