zaterdag 20 oktober 2012

Mail Art Oktober 2012!

Ook deze maand heb ik weer meegedaan aan de mail art van de Craftorij. Ik heb een mail art voor Sylvana gemaakt. Sylvana is net als ik een poezenliefhebber, dus het is deze keer een poezen mail art geworden.
Bij een mail art maak ik ook altijd een bijpassend kaartje, want een lege envelop vind ik ook wel sneu om te versturen en te ontvangen. 
Ik heb de envelop gekleurd met de 2 blauwe kleuren dylusions ink spray. Een template erop gelegd en gesprayd met water, even laten intrekken en dan drogen, dan krijg je het effect van de vierkantjes op de envelop. De tak met vogeltjes is een template en deze heb ik gesponst met distress ink donkerblauw. De katjes gestempeld met donkerblauwe stazon. Ik vind het zo grappig dat het net lijkt of dat ze zich verlekkeren aan de vogeltjes in de boom.
De tak loopt een stukje door op de achterkant, nog 2 poesjes gestempeld en wat kattepootjes en klaar is mijn mail art voor Sylvana.
Ik ben zelf helemaal weg van de voorkant van deze mail art, Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, bedankt voor het kijken en een berichtje vind ik altij leuk om te lezen.

5 opmerkingen:

 1. Mail-art...dat is zooo leuk! En deze is ook helemaal top, de drie poezen op de voorkant is een mooie stempel.
  Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, wat mooi. Fijn dat ik hem hier nogmaals kan zien want deze foto's zijn wel iets duidelijker. Die takken met vogeltjes zo mooi!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi, Lida, die kleuren zijn zo levendig. En die poesjes ... Sylvana boft maar ! Liefs, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een feestje om zo'n mooie enveloppe te mogen ontvangen, en ja...poezen zijn leuke beesten!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!