zondag 14 oktober 2012

Tim Holtz Tag oktober 2012!

Tim Holtz was deze maand een beetje laat met zijn oktobertag, maar gelukkig hij is er weer als bron van inspiratie en om te oefenen met technieken. In Amerika is Halloween helemaal hot, dus het is een halloweentag en dit is wat ik er van heb gemaakt.
De basis heb ik op dezelfde manier gemaakt als Tim, maar voor de rest heb ik er mijn eigen draai aan gegeven en is het meer een herfsttag geworden.
De herfstbladeren zijn uit grungebord gestanst en gekleurd in herfstkleuren met verschillende paintdabbers. Wat glossy accents erop, uitsmeren met de vingers en dan dry glitter erop van ranger. Dit goed laten drogen en dan krijg je die prachtige glitterlaag op het herfstblad.
De bloem is gemaakt uit kraft glassine, dit is een soort bakpapier wat ik eerst bestempeld heb met archival black, drogen met de heatgun en dan kreukelen. De randjes van de bloemen iets omkrullen en laagjes opbouwen om een mooie grote bloem te krijgen. Tot slot heb ik er wat perfect pearl mist overheen gesprayed voor de gouden look.
Op kraft cardstock een ticketstempel met tekst gezet, oranje en paars gekleurd, randjes wat aangezet met walnut stain en onder de bloem geschoven.
En dit is dan mijn oktobertag van Tim Holtz geworden met zoals elke maand een beetje van Tim en een beetje van mezelf. Bedankt voor het kijken en ik ben benieuwd wat je er van vindt.

12 opmerkingen:

 1. Een prachtige herfst-tag Alida, je bloem vind ik geweldig, net als de herfstbladeren.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is mooi geworden! Ik vind het wel knap dat je dezelfde techniek hebt gebruikt als TH, maar daar wel je eigen draai aan hebt gegeven. De kraft bloem is prachtig, die techniek ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herfst... Halloween, het mag best door elkaar lopen en het resultaat is prachtig geworden. De bloem is heel mooi gelukt!
  Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een SCHITTERENDE Tag zeg.....wat een geweldige technieken, ziet er echt super uit.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Alida !! Ik vind het juist leuk dat je er een herfst-tag van gemaakt hebt, wij hebben hier natuurlijk niet zoveel met Halloween. En je hebt me geinspireerd ! :-)
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. schitterende herfsttag is het geworden Alida.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt heel mooi, had je ook zo kunnen insturen naar SSS andS, zo mooi roestig!

  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super gaaf! Mooie diepe kleuren en een prachtig geheel is het geworden. En wat leuk dat spinneweb bedeltje ;-) (dacht trouwens dat ik hierop al gereageerd had, beetje blond *oeps*)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gorgeous tag ! Thanks for stopping by my blog ! Greetings from Canada, Shirley

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!