vrijdag 19 oktober 2012

Ronde 1 Creative Ladies!

We hebben sinds kort een enthousiast en creatief online stempelgroepje met 9 creatieve dames. Elke maand gaan we een uitdaging aan en maken we 2 cirkels van 10 cm doorsnede met een techniek en met een thema. We sturen elke maand dus 2 cirkels naar 1 van de leden van de "creative ladies" zoals we onszelf noemen. De 1e 2 cirkels mocht ik naar Annie sturen.
De techniek voor de 1e cirkel was het gebruik van distress ink. Ik heb de cirkel gesponst met verschillende kleuren distress ink en daarna wat waterdruppels over de inkt gegooid, daar krijg je die witte vlekjes van.
Het elfje is gestempeld met bruine stazon en ingekleurd met distress markers, ook de tekst heb ik gezet met bruine stazon. Uiteraard de rand van de cirkel gekleurd met walnut stain.
Het thema voor deze ronde was natuur. Daar heb ik glossy papier voor gebruikt en de ondergrond gekleurd met distress stains. Gestempeld met bruine stazon en hier en daar wat kleur aangebracht met de distress markers. De vlinder is van chipbord, bewerkt met crackle paint rock & candy clear, laten drogen en gekleurd met de stains.
Ik vond het erg leuk deze 1e ronde, het was even zoeken hoe je met een cirkel aan de slag gaat, maar dat is dan toch ook weer een uitdaging. Ik wil mijn ontvangen cirkels, deze keer een prachtige set van Yvonne, op een grotere cirkel plakken en daar een boekje van maken. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk initiatief Alida en wat een mooie uitwerkingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor, ben benieuwd naar de rest.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze echt héél mooi geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk effect die waterdruppels, de creaties zijn heel mooi geworden!
  Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze schitterend zeg! Heel verschillend maar beide prachtig. Leuk dat je ook zo uitgebreid beschrijft hoe je ze hebt gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zo mooi! Had ze natuurlijk al gezien maar het zijn echt plaatjes!

  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig mooi en beide zo verschillende kan ook niet zeggen welke ik mooier vindt

  Liefs yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!