zaterdag 13 oktober 2012

Rustification!

Op het blog van Simon Says Stamp and Show is deze week de challenge "Rustification". Ik heb daar een matchbook voor gemaakt.
De basis is een matchbook gestanst uit grungebord met de Tim Holtz stans. Grungebord is stevig en tegelijk ook te verwerken. De buitenkant heb ik gekleurd met verschillende kleuren dylusions ink spray en met bruine stazon een achtergrondstempel geplaatst.
Het is een matchbook geworden voor mijn visitekaartjes. De houder voorop waar mijn naam onder staat is gekleurd met een distress stain bronze en daarna bewerkt met embossingpoeder van Tim Holtz, vintage photo, dit geeft al een verweerd en roestig effect. Ook de spijkerbrad heb ik bewerkt met embossingpoeder. De vlinder is uit grungebord en op dezelfde manier bewerkt als het boekje. Een dubbel magneetje zorgt dat het matchbook sluit.
De binnenkant is ook gestanst, maar nu uit kraft, ook hier een vlindertje verwerkt. De kaartjes zitten in een doorzichtig plasticje voor een visitekaartje. Alle randjes heb ik gekleurd met distress inkt walnut stain.
En de achterkant van het matchbook. Hierop is goed te zien dat ik na het kleuren en stempelen nog gesprayed heb met perfect pearl mist bronze.
Nou, het is een zeer roestig boekje geworden. Leuk en handig om mee te nemen in de tas. Bedankt voor het kijken en ik vind het leuk als je de moeite neemt om een berichtje achter te laten.

10 opmerkingen:

 1. Dat is een leuk idee, en wat is het weer mooi geworden.

  Groetjes MArlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fabulous matchbook. Love the rich warm tones and added rust effect. The butterflies add a lovely touch of dimension too. Thanks so much for joining in the Simon Says Stamp and Show Challenge. Tracy x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig geworden en leuk dat je ook met de Engelsen mee gaat doen, erg leuke uitdagingen he?

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi, wat een mooie kleuren ook weer!
  En wat een leuk idee om een visitekaartjes mapje te maken. Leuk ook om het effect met glimmermist bronze er bij te zien, zo krijg je gelijk een hele andere uitstraling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi boekje! In mijn tas zit nog niet zo'n mooi boekje....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk ontwerp, prachtig roestig effect!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat ziet dit er leuk uit zeg !! Ik had eigenlijk geen idee wat je met deze stans zou kunnen doen, maar dit is een geweldig idee.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg gaaf matchbook en wat een goed idee om daar je kaartjes in te bewaren. Bij mij zitten ze in mijn portemonnee.
  Wat is het voor bijzondere stans eigenlijk, voor zover ik kan zien is het een rechthoek die je een paar keer omvouwt, of zie ik iets over het hoofd?
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!