dinsdag 1 januari 2013

Happy New Year!

Ik wil jullie allemaal een heel geweldig, gezond en liefdevol 2013 toewensen waarin we elkaar weer creatief kunnen inspireren.
De basis voor dit kaartje is blauw cardstock en daarop een kaartje met 2 kleuren dylusions ink spray. Met een template met water heb ik wat details aangebracht.
De stempel heb ik gezet met zwarte stazon. Het takje is van kraft en 3d opgeplakt, het vogeltje heeft een glanslaagje met glossy accents gekregen.
De tag is gemaakt met een techniek van Tim Holtz met patroonpapier gekreukeld opplakken en kleuren, randjes uiteraard distressen en een laagje perfect pearl mist eroverheen. De tag is met 3D tape iets verhoogd opgeplakt.
Op de tag heb ik met bruine stazon wat swirls gestempeld. Vogeltje uit kraft wat gekleurd en een glanslaagje gegeven. Het geheel afgewerkt met een klosje touw en een tekst.
En tot slot een mooie bloem van kraft glassine erop vastgezet met een brad. De kraft glassine is eerst gestempeld met zwarte stazon, drogen met de heattool, kreukelen en bloemen ponsen. Tot slot een laagje perfect pearl mist eroverheen.
Dat was het weer voor vandaag. Geniet nog even van deze mooie nieuwjaardag en tot een volgende keer.

5 opmerkingen:

 1. Ook voor jou een heel gelukkig 2013 !!!! En je begint weer met een toppertje ! Heel mooi !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voor jou ook een gezond en creatief 2013 en de eerste mooie creatie is hier al weer te bewonderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij ook de allerbeste wensen voor 2013...of had ik dat al gezegd :) Ik vind je kaart heel erg mooi, grappig een kaart met een tag erop en wat een leuke techniek. Ik krijg echt zin in het voorjaar als ik er naar kijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super wat een pracht kaart zo met die tag erop en die bloem vind ik zo mooi. Hele mooie kleurencombi ook. Fijne dag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie ook de allerbeste wensen voor dit jaar Alida en wat heb je een leuke kaart gemaakt. De combinatie van de tag op de kaart vind ik geweldig! Gefeliciteerd nog met je top 3 notering bij Art Journey, klasse hoor!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!